Home » » Έκανε έξωση στον ... παπαγάλο!

Έκανε έξωση στον ... παπαγάλο!


Εκανε έξωση στο... παπαγαλάκι του γείτονα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος! Το... δίλημμα «ο παπαγάλος ή η Αστυνομία» έθεσε στον γείτονά του δημοσιογράφος της τηλεόρασης -έχει εργαστεί και σε γνωστή ψυχαγωγική εκπομπή-, βγάζοντάς τον από τα ρούχα του και κάνοντάς τον να «απαντήσει» με εξώδικο γι' αυτήν και μια σειρά από άλλες παραξενιές. 

Ο ευέξαπτος δημοσιογράφος φέρεται να έχει κάνει τον βίο αβίωτο στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας του με τις παράλογες απαιτήσεις του, αφού παραπονέθηκε μέχρι και στον Οδοντιατρικό Σύλλογο, επειδή δεν άντεχε τον ήχο από τον... τροχό της οδοντιάτρου του επάνω ορόφου!

Κόλαση

Η «Espresso» δημοσιεύει αποσπάσματα από την εξώδικη δήλωση-προειδοποίηση, η οποία στρέφεται εναντίον του ευέξαπτου δημοσιογράφου και είναι γεμάτη από τραγελαφικά περιστατικά. Αν και μέσα από τη δουλειά του ψυχαγωγεί τον κόσμο, εντούτοις στην προσωπική του ζωή κατηγορείται ότι έχει κάνει κόλαση την καθημερινότητα των γειτόνων του με τις παράλογες απαιτήσεις του, οι οποίες δεν είναι μία ή δύο, αλλά δεκάδες. Εφτασε στο σημείο, όπως αναφέρεται στο εξώδικο, να κάνει παράπονα για τον θόρυβο που κάνουν τα ροδάκια από την καρέκλα της οδοντιάτρου (!), ενώ τα έβαλε ακόμη και με το παπαγαλάκι του γείτονά του, το οποίο τελικά «άνοιξε τα φτερά του» και πέταξε για άλλα μέρη, πιο φιλόξενα, όπου αναγκάστηκε να το στείλει ο ιδιοκτήτης του!

Ο ιδιότροπος δημοσιογράφος φέρεται να καλεί σε κάθε ευκαιρία την Αστυνομία. Το θέμα του πάρκινγκ μετατρέπεται καθημερινά σε «αιτία πολέμου» καθώς, σύμφωνα με το εξώδικο, «καραδοκεί» με τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια για να πιάσει «στα πράσα» όποιον πατήσει έστω και έναν πόντο από την κίτρινη γραμμή που έχει ορίσει για τον προσωπικό του χώρο στάθμευσης! Ακόμη και στις αργίες δεν... ξεκουράζεται και ψάχνει αφορμή για καβγά. Σημειώνει χαρακτηριστικά ο ενοχλημένος γείτονας: «Τα προηγούμενα Χριστούγεννα -μια ημέρα γιορτής γενικά και ειδικά για την οικογένειά μου, καθώς είναι η ονομαστική εορτή της γυναίκας μου- στείλατε την Αστυνομία να μας επιπλήξει, διότι δήθεν κάναμε φασαρία, παρότι η ώρα 11.30 μ.μ, τηρουμένων των περιστάσεων της ημέρας, δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιαιτέρως περασμένη και παρότι, όπως διαπίστωσαν και ανέφεραν με δυσφορία -αν ενθυμείστε- οι αστυνομικοί που ταλαιπωρείτε, το μόνο που ακουγόταν ήταν κουβέντες και γέλια από μια παρέα λιγοστών φίλων. Αυτός που παρενοχλούσε τελικά εκείνο το βράδυ αργότερα τους γείτονές του, χοροπηδώντας και χτυπώντας με σκουπόξυλα στις 3.00 το πρωί, είσαστε εσείς που -υποτίθεται- θέλατε να κοιμηθείτε νωρίς»!

Ενόχληση

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά και στο περίφημο θέμα του παπαγάλου: «Σας θυμίζω μόνο μία φορά που ψήσαμε στο μπαλκόνι του σπιτιού, είχαμε προηγουμένως ρωτήσει κι ενημερώσει σχετικά όλους τους συνοίκους της πολυκατοικίας προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως δεν θα ενοχληθεί κανείς. Ο μόνος που ενοχλήθηκε είσαστε πάλι εσείς, αντίδραση μάλλον αναμενόμενη για έναν άνθρωπο όπως εσείς, ο οποίος διατείνεται ότι σκονίζουμε, επειδή έτυχε να τινάξουμε ένα ριχτάρι στο μπαλκόνι και ενοχλείται ακόμη και από τον θόρυβο που κάνει ένα παπαγαλάκι! Μη θέλοντας βέβαια να περάσουμε όσα πέρασε η οδοντίατρος του επάνω από εσάς ορόφου, για την οποία φτάσατε να απευθυνθείτε σε βάρος της μέχρι και στον Οδοντιατρικό Σύλλογο, επειδή σας ενοχλούσε ο θόρυβος που κάνει ο οδοντιατρικός τροχός, ακόμη και τα ροδάκια από την καρέκλα που μετακινείται, προτιμήσαμε να διώξουμε το παπαγαλάκι που τόσο πολύ ενοχλητικό θόρυβο ακούσαμε από εσάς ότι κάνει».

Οπως αναφέρει, τέλος, ο εξοργισμένος γείτονας, ο δημοσιογράφος έχει κάνει ανυπόφορη τη ζωή τη δική του και της συζύγου του και καταλήγει με μία προειδοποίηση: αν δεν δει αλλαγή στη συμπεριφορά του, τονίζει, θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες από τον νόμο.

«Σκέφτηκα να αλλάξω κατοικία»

Η «ESPRESSO» επικοινώνησε με τον άνθρωπο που υπογράφει το εξώδικο, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιεχόμενό του και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην πολυκατοικία, ενώ συνηθίζει να επικαλείται την ιδιότητά του για να επιτύχει τον σκοπό του. Με κάλεσαν ακόμη και από την Αστυνομία για να μου δείξουν κάτι φωτογραφίες που έχει τραβήξει και στις οποίες υποτίθεται ότι φαίνεται το αυτοκίνητό μου να παραβιάζει τον προσωπικό του χώρο. Κυκλοφορεί συνεχώς με μια φωτογραφική μηχανή... Εχω σκεφτεί πολλές φορές να αλλάξω σπίτι και σαν έσχατη λύση σκέφτηκα να του στείλω το εξώδικο». Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του πολύπαθου γείτονα Στάθης Μητσοκάλης δήλωσε με μεγάλη δόση χιούμορ: «Πρώτη φορά συναντώ δημοσιογράφο να ενοχλείται από τα παπαγαλάκια. Τόσα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης θα έπρεπε λογικά να είναι εξοικειωμένος με αυτά»!

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news