Home » , » Στανίση: Μπορώ να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού. Τον έχω σπουδάσει τον χώρο, μετά από τόσα χρόνια στη νύχτα

Στανίση: Μπορώ να αναλάβω το υπουργείο Πολιτισμού. Τον έχω σπουδάσει τον χώρο, μετά από τόσα χρόνια στη νύχτα

Για την πρόταση που δέχθηκε από τον Απόστολο Γκλέτσο, για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μίλησε η Κατερίνα Στανίση, σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής. Δεν πρόκειται να απαρνηθεί το τραγούδι ούτε και τις πίστες, αλλά ούτε και τις διαφημίσεις εάν εκλεγεί.
 
Ερωτηθείσα τι την έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου, είπε πως τον πιστεύει πρώτα ως άνθρωπο και ύστερα ως Δήμαρχο. 

"Είναι καθαρός, έδειξε ποιος είναι, κάνει έργο στη Στυλίδα, όπου έχει εκλεγεί με τεράστια πλειοψηφία. Κάνει ένα νέο εγχείρημα, έχει πάθος με αυτό, είναι νέος, δραστήριος, λεβεντιά, και χαίρομαι που τον στηρίζω".

Απαντώντας σε όσους σχολιάζουν την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, είπε: "Θα ήθελα να πω σε όλους εκείνους που σχολιάζουν, ότι δεν μπαίνω στην πολιτική για να το παίξω πολιτικός, ούτε για να τα οικονομήσω. Έχω τη δουλειά μου και τα χρήματά μου προέρχονται αποκλειστικά από αυτήν και έτσι θα εξακολουθήσει να συμβαίνει. Εργάζομαι σκληρά από 15 ετών και ξέρω να σέβομαι την εργασία".

"Για να κάνεις καριέρα πολιτικού χρειάζονται και κάποιες γραμματικές γνώσεις, αλλά πάνω από όλα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πτυχία δεν κάνουν ούτε τον άνθρωπο ούτε τον πολιτικό ούτε τον καλλιτέχνη.

Ο σκοπός είναι να ξέρεις πάνω - κάτω τι γίνεται για να μπορέσεις να υποστηρίξεις τη μεσαία τάξη, ώστε με τις κατάλληλες κινήσεις να βγούμε από την φτώχεια που μας δέρνει αυτή την εποχή. Όχι να κάθεσαι στην καρέκλα σου και να διατάζεις, αλλά να κατεβαίνεις και να βρίσκεσαι δίπλα στον λαό, που πηγαίνει στη λαϊκή ή στο παζάρι στο τέλος που κλείνουν και μαζεύει από κάτω για να φάει... Αυτά τα ξέρουν οι πολιτικοί; Τα βλέπουν; 

Τα ζουν; Εγώ κρατάω επαφή με αυτήν τη μερίδα του λαού, γι' αυτό μπορώ και συμπονώ. Θέλω να βοηθήσω και να φανώ χρήσιμη", πρόσθεσε σε άλλο σημείο, λέγοντας πως θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη στον τομέα της φιλανθρωπίας.

"Υπάρχει μεγάλη αδυναμία σε αυτόν τον τομέα. Σε ό,τι έχει σχέση με τον άνθρωπο, την πείνα, τα συσσίτια της Εκκλησίας, με το γεγονός ότι οι άνθρωποι έκλεισαν τα μαγαζιά τους και έμειναν χωρίς εργασία. Δεν θα ασχοληθώ με την Οικονομία. Εκεί δεν μπορώ να σταθώ. Τα ανθρώπινα, τα καθημερινά με ενδιαφέρουν κι εκεί μπορώ να βοηθήσω".

"Κι αν σας προτείνουν το Υπουργείο Πολιτισμού", ρώτησε η δημοσιογράφος.

"Βεβαίως, μπορώ να ασχοληθώ, γιατί γνωρίζω πολύ καλά αυτόν τον χώρο. Τον έχω σπουδάσει, τον ξέρω πλέον έπειτα από τόσα χρόνια στη νύχτα. Ξέρω πού πονάει η δουλειά. Να ανοιχτούν μαγαζιά, μουσικές σκηνές, να δουλέψουν οι άνθρωποι, γιατί μέσα από αυτά τα μαγαζιά ζουν πολλές οικογένειες, όχι μόνο οι τραγουδιστές", απάντησε η κα Στανίση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news