Home » , , » Κάλπες δείχνουν οι εξελίξεις εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές

Κάλπες δείχνουν οι εξελίξεις εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές

Εθνικές εκλογές με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής τους στις 2 Αυγούστου, θα είναι η επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο και καταστεί υποχρεωτικό από το περιεχόμενο της συμφωνίας η έγκρισή της από το λαό.
Αυτό διαρρέεται από το ΣΥΡΙΖΑ καθώς θεωρούν ότι πλέον υπάρχει αδιέξοδο στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα οι πιθανές εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν να μην καλύπτονται από το αποτέλεσμα των εκλογών της  25ης Ιανουαρίου.
Σε κάθε περίπτωση το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η διαπραγμάτευση-θρίλερ της Ελλάδας με τους δανειστές για την επίτευξη συμφωνίας τις τελευταίες ώρες, μετά την απόρριψη μέρους των ελληνικών προτάσεων από τους θεσμούς αλλά και την απόρριψη από την Αθήνα των ακραίων μέτρων που ζητά το ΔΝΤ.
Η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των εταίρων διαρκεί ήδη πολλές ώρες και ουδείς γνωρίζει πότε και πως αυτή θα τελειώσει.
Τα διεθνή πρακτορεία να μεταδίδουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι κλειδωμένος μαζί με τους επικεφαλής των θεσμών, που εκπροσωπούν τους πιστωτές της Ελλάδας, και συζητούν με στόχο την επίτευξη συμφωνίας πριν την έναρξη του Eurogroup το οποίο όμως έχει ήδη ξεκινήσει.
Παράλληλα η συνεδρίαση των επικεφαλής οικονομολόγων των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης το λεγόμενο EuroWorking Group που συνεδρίασε δεν φαίνεται να είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και όλες οι αποφάσεις μετατίθενται για το Eurogroup.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΔΝΤ συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση και να μην θέλει να υποχωρήσει ενώ Έλληνες αξιωματούχοι δήλωναν ότι οι δανειστές εμφανίζονται σα να μη θέλουν να κλείσει η συμφωνία, σα να επιθυμούν κατάρρευση των συνομιλιών και ταπείνωση της ελληνικής κυβέρνησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news