Home » » Χασίς σε δημοτικό σχολείο!

Χασίς σε δημοτικό σχολείο!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, όταν έφτασαν στον προαύλιο χώρο ενός Δημοτικού σχολείου της πόλης ειδοποιημένοι από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και βρήκαν ναρκωτικά μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, όπως αυτά που βάζουν τα βιβλία τους οι μαθητές!
Η τηλεφωνική καταγγελία έγινε το βράδυ της Κυριακής και οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση τον χώρο, καθώς όλα έδειχναν ότι κάποιος θα πήγαινε να παραλάβει το σακίδιο. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας δεν εμφανίστηκε κάποιος κι έτσι, λίγο πριν αρχίσει η προσέλευση των μαθητών, πήραν μαζί τους το σακίδιο και έφυγαν. Όπως διαπιστώθηκε, μέσα υπήρχε ένα σακουλάκι με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 80 γραμμαρίων που, προφανώς, είχαν αφήσει εκεί έμποροι ναρκωτικών για να το παραλάβουν συνεργάτες τους.
Οι πληροφορίες ότι ένας 46χρονος διακινεί ναρκωτικά στο Ρέθυμνο, έκανε τους αστυνομικούς να οργανώσουν αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι του. Πράγματι, βρήκαν 151,7 γραμμάρια χασίς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αλλά κατέσχεσαν ακόμη και δύο όπλα! Πρόκειται για ένα πολεμικό τυφέκιο γερμανικής κατασκευής, ένα πιστόλι με άδεια γεμιστήρα και 58 φυσίγγια.

http://www.protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news