Home » , , » Αίσιο τέλος στο θρίλερ της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών


Οι απαγωγείς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τα ξένα ΜΜΕ απελευθέρωσαν τον Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλο και τον Συροορθόδο Επίσκοπο Ιωάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταφορά τους σε ασφαλές μέρος, ενώ την είδηση αυτή τη στιγμή μεταδίδει και το Αραβικό Πρακτορείο "Αλ αραμπίγια".


"Οι δύο Μητροπολίτες φέρεται ότι βρίσκονται ήδη στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία Χαλεπίου", αναφέρει η Ένωση των Εκκλησιών της Ανατολής.

Νωρίτερα σήμερα η συριακή αντιπολίτευση είχε κατηγορήσει την Δαμασκό ότι κρύβεται πίσω από την απαγωγή των Μητροπολιτών, διαψεύδοντας οποιαδήποτε δική της ανάμιξη.

Νωρίτερα η θρησκευτική οργάνωση "L'Oeuvre d' Orient" είχε ανακοινώσει ότι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ έχουν απελευθερωθεί και βρίσκονται στην ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στο Χαλέπι.

Η οργάνωση, έργο της οποίας είναι να βοηθά τις Εκκλησίες της Ανατολής που αντιμετωπίζουν προβλήματα, χαιρέτισε την απελευθέρωση των δύο επισκόπων "όμως υπενθυμίζει στις διεθνείς αρχές ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να απελευθερωθούν δύο ιερείς (ένας ελληνορθόδοξος και ένας Αρμένιος καθολικός) οι οποίοι κρατούνται όμηροι εδώ και σχεδόν τρεις μήνες", σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news