Home » , , , , , » ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν τις καθαρίστριες

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν τις καθαρίστριες

«Η τυφλή βία των ΜΑΤ οδήγησε στον τραυματισμό πολλών καθαριστριών και τις έστειλε στο νοσοκομείο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα όσα συνέβησαν το πρωί κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

«Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε η διαμαρτυρία των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Η κυβέρνηση αντί να τηρήσει τη νομιμότητα και να σεβαστεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων, επαναπροσλαμβάνοντας τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, έστειλε τα ΜΑΤ να τις ξυλοκοπήσουν» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της, «η τυφλή βία των ΜΑΤ οδήγησε στον τραυματισμό πολλών καθαριστριών, μεταξύ των οποίων και της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δήμητρα Μανώλη και τις έστειλε στο νοσοκομείο», για να καταλήξει: «Η συγκυβέρνηση προσπαθεί να εξαντλήσει τα αποθέματα ωμότητας και αναλγησίας που της έχουν απομείνει πριν καταρρεύσει, ο αγώνας όμως των καθαριστριών θα δικαιωθεί όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιήσουν».

Υπενθυμίζεται πως οι καθαρίστριες διαμαρτύρονται, ζητώντας την εφαρμογή της απόφασης του Πρωτοδικείου, για την επαναναπρόσληψή τους στο υπουργείο Οικονομικών.

 protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news