Home » » Σύγχρονη Μήδεια στραγγαλίζει τα 6 παιδιά της στη Γαλλία

Σύγχρονη Μήδεια στραγγαλίζει τα 6 παιδιά της στη Γαλλία

Σύγχρονη Μήδεια φαίνεται ότι είναι μία 34χρονη Γαλλίδα η οποία κατηγορείται ότι έπνιξε τα έξι παιδιά της και έκρυψε τα πτώματά τους μέσα σε πλαστικές σακούλες, στο υπόγειο του κτιρίου όπου διέμενε, στην πόλη Βαλόν της δυτικής Γαλλίας.

Σύγχρονη Μήδεια φαίνεται ότι είναι μία 34χρονη Γαλλίδα η οποία κατηγορείται ότι έπνιξε τα έξι παιδιά της και έκρυψε τα πτώματά τους μέσα σε πλαστικές σακούλες, στο υπόγειο του κτιρίου όπου διέμενε, στην πόλη Βαλόν της δυτικής Γαλλίας. Ο γενικός εισαγγελέας του Χερβούργου, Μισέλ Γκαραντό, ανακοίνωσε ότι τα νεκρά μωρά βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μετά από την αναφορά που έκανε ο σύζυγος της 34χρονης.
Η ίδια αποκάλυψε στην αστυνομία ότι είχε γεννήσει μόνη της τα έξι παιδιά και κάθε φορά τα έπνιγε βάζοντας το χέρι της πάνω στο πρόσωπό τους για να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Κατόπιν τα τοποθετούσε σε πλαστικές σακούλες και τα έκρυβε στο υπόγειο.
Όπως έγινε γνωστό ο πρώην σύντροφος της 34χρονης- με τον οποίο είχε τα πέντε από τα έξι παιδιά της- γνώριζε για τη δράση της και εναντίον του αναμένεται να ασκηθεί δίωξη.
Ο τωρινός σύντροφος της, πατέρας του έκτου παιδιού, δεν θα διωχθεί ποινικά καθώς εκείνος ενημέρωσε την αστυνομία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news