Home » » Έχασε τη μάχη και το δεύτερο ιπτάμενο παληκάρι.

Έχασε τη μάχη και το δεύτερο ιπτάμενο παληκάρι.


Διπλό το πένθος από το δυστύχημα της σύγκρουσης των δύο F16. Ο 36χρονος Αναστασάκης πάλεψε γενναία για τη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. Σε βαρύ κλίμα η τελέσθηκε η κηδεία. Συλληπητήρια Παπούλια και Παπανδρέου, παράταση του πένθους στις Ε.Δ.
Ο σμηναγός Σήφης Αναστασάκης πάλεψε για τη ζωή του με γενναιότητα - όπως είπαν οι γιατροί του - από την Πέμπτη, όταν νέα τραγωδία "χτύπησε" τις ένοπλες δυνάμεις με τη σύγκρουση δύο F16 κατά τη διάρκεια άσκησης.
Έφυγε από τη ζωή στη 01.15 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 36χρονος έφερε έφερε συντριπτικά κατάγματα στη λεκάνη, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η εγκεφαλική λειτουργία που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εξαιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Ο σμηναγός καταγόταν από τη Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.
Εκατοντάδες άτομα φίλοι, συνάδελφοι και συγχωριανοί του άτυχου πιλότου βρέθηκαν το απόγευμα στη Γέργερη για να πουν το στερνό αντίο με δάκρυα στα μάτια στον 36χρονο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news