Home » » Σε δίκη ο μεταφορέας που... δάγκωσε αστυνομικό!

Σε δίκη ο μεταφορέας που... δάγκωσε αστυνομικό!


Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 65χρονος μεταφορέας, ο οποίος, το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιστατικό που συνέβη στο Κέντρο Λυμάτων, στη Μεταμόρφωση, δάγκωσε στο χέρι Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν, όταν ομάδα ιδιοκτητών φορτηγών απέκλεισε την είσοδο του Κέντρου Λυμάτων και εμπόδιζε τα βυτιοφόρα να αδειάσουν τα λύματα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, με επικεφαλής το διευθυντή αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Φώτη Ζουμπούλη, και απώθησαν τους μεταφορείς, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας από τους μεταφορείς δάγκωσε στο χέρι τον ταξίαρχο, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη μαζί με το γιο του, ο οποίος επιχείρησε να τον απελευθερώσει.
Ο ταξίαρχος μετέβη στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ εις βάρος του πατέρα απήγγειλε επιπλέον κατηγορίες για τα αδικήματα της αντίστασης κατά της Αρχής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη.

http://www.protothema.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news