Home » » Κυβερνητικά πισωγυρίσματα στο κάπνισμα;

Κυβερνητικά πισωγυρίσματα στο κάπνισμα;

Άρχισαν οι "εκπτώσεις’" της κυβέρνησης όσον αφορά το θέμα του νόμου του καπνίσματος … Για πρώτη φορά "ορθάνοικτο παράθυρο" για αλλαγές στο νόμο απαγόρευσης του καπνίσματος φαίνεται ότι ανοίγει το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων, Ιωάννη Τσάκο, ο κ. Λοβέρδος τους είπε την Τρίτη (19/10) κατά τη συνάντηση τους, ότι προκειμένου να μην κατηγορηθεί ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, θα συζητήσουν μετά τις εκλογές για μία κοινή συνισταμένη προκειμένου να βρεθεί λύση.
Ωστόσο, ο υπουργός επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αναστείλει το νόμο που ψηφίστηκε από τις 5 πτέρυγες της Βουλής.
Πάντως σύμφωνα με τους καταστηματάρχες , η κυβέρνηση συζητά τις όποιες προτάσεις θέτουν οι επαγγελματίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οικονομική τους ζημιά.
Μέχρι στιγμής οι καταστηματάρχες προτείνουν να υπάρχει χαρακτηρισμός των εστιατορίων, των μπαρ και των καφέ σε καπνιζόντων και μη. Ως εναλλακτική λύση ζητούν την αναστολή εφαρμογής του νόμου για δύο χρόνια , λόγω της οικονομικής κρίσης.
Τέλος έχει διατυπωθεί ως πρόταση και να τεθεί ωράριο στο κάπνισμα και να επιτρέπεται μετά τις 10 το βράδυ.
Νωρίτερα την Τρίτη (19/10), σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, είπε ότι ο αντικαπνιστικός νόμος είναι νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί.

http://www.cosmo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news