Home » » “Έκρηξη” υστερίας από τα ξένα ΜΜΕ

“Έκρηξη” υστερίας από τα ξένα ΜΜΕ



Μίσος των Ελλήνων εναντίον της Ευρώπης» γράφουν οι περισσότερες γερμανικές εφημερίδες ενώ άλλα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για όμαδα ακροαριστερών που θέλουν να εκδικηθούν για τα σκληρά οικονομικά μέτρα που επέβαλαν οι ευρωπαίοι στους Έλληνες.

Το «δώρο» από την Αθήνα για την Άνγκελα Μέρκελ ήταν κάτι παραπάνω από επικίνδυνο. Αν και δεν έσκασε ποτέ πραγματικά- εξουδετερώθηκε έγκαιρα από τους πυροτεχνουργούς με «υδάτινο κανόνι»- η βόμβα πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις.
Οι πιο «υστερικές» προήλθαν από τα ταμπλόιντ που τα έβαζαν ήδη από καιρό με τους « φαλιρισμένους Ελληνες » λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε στην Ελλάδα δρακόντεια μέτρα λιτότητας, αυξάνει το μίσος πολλών Ελλήνων κατά της Ευρώπης » έγραψε για παράδειγμα η διαβόητη «Βild Ζeitung». Εναντίον της καγκελαρίου και του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, πρόσθεσε, έχει εξαπολυθεί σε ορισμένα φόρα ένα «κανονικό κυνήγι μαγισσών». Ταυτόχρονα «στον ελληνικό Τύπο υποδαυλίζεται ανοιχτά το μίσος εναντίον της Ευρώπης και ιδιαίτερα της Γερμανίας. Μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, στην οποία η καγκελάριος Μέρκελ επέβαλε αυστηρότερους κανόνες για τα ελλείμματα, υπήρξαν στον Τύπο κακοήθεις παρομοιώσεις με τον ναζισμό».

newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news