Home » » ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...

Κλείστε τα αυτιά σας στα ζόμπι της δημοσιογραφίας που σας τρομοκρατούν καθημερινά με «παπαριές» του τύπου «πτωχεύουμε», «θα πεινάσουμε», «κλείνουμε το μαγαζί» και διάφορα τέτοια ανόητα.
Τρομοκράτες των ΜΜΕ είναι, «καραγκιοζάκια» για να ‘κονομήσουν με μερικά νούμερα τηλεθέασης αν δουλεύουν στην τηλεόραση, ή για να πουλήσουν μερικά φύλλα παραπάνω, αν είναι εφημερίδα ή για μερικά κλικ αν έχουν portal.

Διάβασα στις κυριακάτικες εφημερίδες και τρελάθηκα. Οκτάστυλοι τίτλοι, «πτωχεύουμε», «τα χάσαμε όλα», «καταρρέουμε». Τρομοκρατία του πολίτη, να τον κάνουμε ένα φοβισμένο πρόβατο, ένα φασικό άτομο που δεν αντιδρά, δεν σκέπτεται, μόνο περιμένει πότε θα πεθάνει.
Τι λέτε ρε καραγκιόζηδες;
Για μερικά ψίχουλα τηλεθέασης και μερικά φύλλα παραπάνω;
Ακόμα και το βράδυ της Κυριακής όταν η Ελλάδα πήρε μια βαθειά… ανάσα με την επιμήκυνση εξόφλησης του χρέους της, κάποιοι στον ηλεκτρονικό Τύπο άρχισαν το παραμύθι, ότι «θα είμαστε αιχμάλωτοι για 10 χρόνια», «θα μας πιουν το αίμα», «θα μας πεθάνουν» και διάφορα τέτοια βαμπιρικά.
Μην τους ακούτε και μην τους διαβάζετε.
Για την προσωπική τους ’κονόμα τα λένε όλα αυτά. Η Ελλάδα θα ματώσει, θα παλέψει, θα πονέσει, αλλά θα σηκώσει κεφάλι και θα βγει από τα υπόγεια που την έχουν ρίξει. Με λίγα λόγια «μη μασάτε» στα παπαγαλάκια όσων μας θέλουν άβουλα, φοβισμένα ανθρωπάκια στα χέρια τους.

newsbomb.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news