Home » » Ελλάδα: Ένα "τρελό" σενάριο για τις εκλογές

Ελλάδα: Ένα "τρελό" σενάριο για τις εκλογές


Ένα «τρελό» σενάριο έχει αρχίζει να διακινείται τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, για αναβολή του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στην περίπτωση που το κυβερνών κόμμα «μαυρισθεί» για τα καλά την Κυριακή που έρχεται. Σύμφωνα με συγκεκριμένο plan Β, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην ταυτόχρονη διεξαγωγή του β΄γύρου με τις πρόωρες εθνικές εκλογές στις 5 ή στις 12 Δεκεμβρίου! Στο συγκεκριμένο σενάριο μάλιστα υπάρχει αναφορά και σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Αν και στελέχη της κυβέρνησης το διαψεύδουν στις συνομιλίες τους με εκπροσώπους του Τύπου , δεν είναι λίγοι όσοι επιμένουν ότι έχει βάση και υπενθυμίζουν ότι και οι συνεργάτες του Κ. Καραμανλή διέψευδαν μέχρι τα τέλη του Αυγούστου του 2009 ότι θα προσφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία. Είναι γνωστό άλλωστε ότι εκλογές, ανασχηματισμοί (και παλαιότερα υποτίμηση του νομίσματος) δεν προαναγγέλλονται, έστω και εάν έχει προηγηθεί «απειλή» για το «δίλημμα», όπως έπραξε ο Γ. Παπανδρέου πρόσφατα.

Στην περίπτωση πάντως που η κυβέρνηση προχωρήσει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου σεναρίου, αυτό αναμένεται να γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Γνώστες του συγκεκριμένου σχεδίου δηλώνουν και υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ που διαβεβαιώνουν ότι «έχουν γνώση οι φύλακες». Σε κάθε παραλλαγή τους πάντως πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι φέτος μας περιμένουν «χριστουγεννιάτικες» προεκλογικές καμπάνιες…


star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news