Home » » Ελλάς – Γαλλία συμμαχία και στα …κλειδώματα στις τουαλέτες!

Ελλάς – Γαλλία συμμαχία και στα …κλειδώματα στις τουαλέτες!


Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε μια 69χρονη στο Παρίσι.

Η άτυχη Γαλλίδα, που ζούσε μόνη της, έμεινε κλειδωμένη στο μπάνιο του σπιτιού της για 20 ολόκληρες ημέρες!

Η Γαλλίδα, δηλαδή, ξεπέρασε την πρωταγωνίστρια του περιστατικού στην Ηλεία. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μια 76χρονη κλειδώθηκε κατά λάθος στην τουαλέτα του σπιτιού της και έμεινε εκεί για πέντε ημέρες! Η γερόντισσα της Ηλείας ζούσε μόνο πίνοντας μόνο νερό, όπως ακριβώς και η 69χρονη στη Γαλλία.

Στην περίπτωση της Παριζιάνας γιαγιάς βέβαια, τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα αφού το μπάνιο της δεν είχε ούτε ένα παράθυρο και η βοήθεια άργησε τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Εκτός από την έλλειψη τροφής, η Γαλλίδα είχε να αντιμετωπίσει και το τσουχτερό κρύο.Για να επιβιώσει, έπινε νερό και έκανε συνέχεια μπάνιο με καυτό νερό για να μείνει ζεστή.

Άδικα επί είκοσι ημέρες προσπαθούσε να βρει μια λύση. Το μόνο που μπορούσε να κάνει από το μικρό της μπάνιο ήταν να χτυπά συνεχώς τους τοίχους με διάφορα αντικείμενα.Οι γείτονες άκουσαν τα χτυπήματα άλλα υπέθεσαν ότι έκαναν εργασίες από το διπλανό διαμέρισμα.

Όταν όμως, ύστερα από δύο εβδομάδες, είδαν ότι η γυναίκα δεν είχε πάρει τα γράμματά της από την θυρίδα της ανησύχησαν και κάλεσαν τις αρχές.

Οι πυροσβέστες βρήκαν την 69χρονη σε άθλια κατάσταση μέσα στο μπάνιο. Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ αφού ύστερα από 20 ημέρες είχε αρχίσει να πιστεύει ότι δεν θα τα καταφέρει.

protothema.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news