Home » » Ποιος γνωστός υπουργός έχει 180 off shore εταιρείες!!

Ποιος γνωστός υπουργός έχει 180 off shore εταιρείες!!


Σάλος με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που θεωρείτο μάλιστα έντιμος, ο οποίος φέρεται να έχει 180 off-shore εταιρείες και σπίτια. Ποια ονόματα ακούγονται στα παραπολιτικά πηγαδάκια;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε στενό κλοιό του ΣΔΟΕ βρίσκεται πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘80 για υπόθεση καραμπινάτης φοροδιαφυγής. Η υπόθεση αφορά σε φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων και έφτασε στην υπηρεσία με τη μέθοδο της μαρτυρίας από άλλους πολίτες.

Ο συγκεκριμένος πρώην υπουργός έχει τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ελέγχονται οι κινήσεις του και όλες οι δοσοληψίες του, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους λογαριασμούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει 180 πολυτελή ακίνητα τα οποία ανήκουν σε...
ισάριθμες εξωχώριες εταιρείες real estate. Κάθε εταιρεία είχε κεφάλαιο 90.000 ευρώ, αλλά όλες εμφανίζονται ζημιογόνες. Παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν στερήθηκε τη δανειοδότηση από τις τράπεζες, έχοντας μια περίεργη ευχέρεια ως προς αυτό.

Η έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά και ήδη επίκειται η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.
Ποιο είναι όμως το όνομα του υπουργού με τις 180 offshore;

Το προφίλ του είναι συγκεκριμένο και τον φωτογραφίζει. Διετέλεσε υπουργός στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80 και θεωρούνταν μάλιστα ένα από τα πιο έντιμα και αδιάφθορα στελέχη.

Με δεδομένο οτι είναι ακόμα εν ζωή και δεν είχε σημαντικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας τα τελευταία χρόνια, οι καλά γνωρίζοντες καταλήγουν στο ποιος είναι ο υπουργός με τις offshore.

alepounews.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news