Home » , , , , » Πάτρα: Σκότωσαν το μωρό τους γιατί δεν έτρωγε!

Πάτρα: Σκότωσαν το μωρό τους γιατί δεν έτρωγε!


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του θανάτου ενός βρέφους 22 μηνών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του μωρού το άφησαν νεκρό ένα ολόκληρο βράδυ στην κούνια του, αφού το χτύπησαν το βράδυ της Πέμπτης αλλά εμφανίστηκαν μόλις το πρωί της Παρασκευής στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε πέσει και στο πρόσφατο παρελθόν θύμα της βίας των γονιών του αφού μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε νοσηλευθεί έχοντας δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι γιατροί, μάλιστα, θεώρησαν τότε σκόπιμο να το διασωληνώσουν και να το μεταφέρουν στο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας προσπαθεί να καλύψει την γυναίκα, υποστηρίζοντας πως το αγοράκι το χτύπησαν τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας (ηλικίας 5 και 3 ετών) ενώ η μητέρα επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη στον πατέρα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η 35χρονη Ρομά είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών ενώ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι χρήστης είναι και ο 32χρονος πατέρας.


Με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει έως τώρα η Ασφάλεια οι γονείς άρχισαν να χτυπούν, με απίστευτη βιαιότητα, τον μικρό το μεσημέρι της Πέμπτης επειδή δεν έτρωγε.

Παρά τα τραύματα που του προκάλεσαν, δεν ταράχθηκαν και τον άφησαν μέσα στην κούνια του για περίπου 15 ώρες πριν καλέσουν σε βοήθεια.

madata.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news