Home » » ΠΑΤΡΑ: Eπειδή ήταν στρατιωτικός ακόλουθος των ΗΠΑ., δεν περίμενε στην ουρά.

ΠΑΤΡΑ: Eπειδή ήταν στρατιωτικός ακόλουθος των ΗΠΑ., δεν περίμενε στην ουρά.

Nόμιζε πως η ταυτότητα του Αμερικανικού Στρατού που έδειξε στον εφημερεύοντα φαρμακοποιό θα αποτελούσε και το «πάσο» του για να εξυπηρετηθεί χωρίς να περιμένει στην ουρά, στάθηκε, όμως, άτυχος! 

 Το περιστατικό συνέβη στο φαρμακείο του προέδρου των φαρμακοποιών Πάτρας, το οποίο εφημέρευε την περασμένη Παρασκευή. 

Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", η ουρά ήταν μεγάλη, κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας κύριος ο οποίος δήλωσε «στρατιωτικός ακόλουθος του Αμερικανικού Στρατού». 

Μάλιστα συστήθηκε κιόλας. Έδειξε την ταυτότητά του στην υπάλληλο του φαρμακείου ζητώντας να παρακάμψει την ουρά και να εξυπηρετηθεί πρώτος! Φυσικά, η φαρμακοποιός αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια... από όσους περίμεναν υπομονετικά μέχρι να φθάσει η σειρά τους. 

Ο Στρατιωτικός Ακόλουθος των ΗΠΑ έφυγε φανερά εκνευρισμένος, αλλά επανήλθε... με τηλεφώνημα! 

«Με πήρε στις 4 τα ξημερώματα και μου είπε πως επειδή είναι νύχτα δεν θα μπορούσε να μιλήσει με κάποιον αρμόδιο (μέχρι και τον πρωθυπουργό ανέφερε), όμως, θα έκανε αναφορά την επόμενη μέρα», είπε η φαρμακοποιός.

Το Σάββατο κατά περίεργο τρόπο ο Στρατιωτικός Ακόλουθος των ΗΠΑ επικοινώνησε και πάλι με τη φαρμακοποιό (σύζυγο του προέδρου) αυτή τη φορά... στο σπίτι της! Και πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ! 

Της είπε πως θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως την απεργία γιατί είναι παράνομη και πως μίλησε ήδη με τους ανωτέρους του και θα αναγκαστεί να προσφύγει εναντίον της αφού έδειξε... απείθεια στον Αμερικανικό Στρατό! 

«Πρέπει να καταλάβετε πως ακόμη και τα σπίτια που έχετε, τα χρωστάτε στην Αμερικανική κυβέρνηση» δήλωσε ο ακόλουθος, ο οποίος, όμως, ήταν Έλληνας και μάλιστα με καταγωγή από την Κρήτη, αφού το επίθετό του τελειώνει σε -ακης! Άλλο αν το βαπτιστικό του όνομα (όπως δήλωσε) το έχει μετατρέψει σε Τζιμ! 

Του απάντησε... καταλλήλως!
Η φαρμακοποιός έμεινε... με ανοιχτό το στόμα! Αρχικά, γιατί στη συνέχεια του απάντησε όπως έπρεπε και τον κάλεσε να προσφύγει... όπου εκείνος επιθυμεί! Του είπε μάλιστα πως περιμένει... με αγωνία το αποτέλεσμα της προσφυγής του! 

Ο «Κόσμος» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Στρατιωτικό Ακόλουθο, αλλά δεν τα κατάφερε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news