Home » » Εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας ετών 16!

Εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας ετών 16!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι πραγματικότητα! Μια 16χρονη κοπέλα ήταν ο εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν, ακόμα και όταν περνούσαν χειροπέδες στην ανήλικη κοπέλα, ότι αυτή κινούσε τα νήματα του μεγάλου κυκλώματος.

Η «δουλειά» της 16χρονης ήταν να ψαρεύει πελάτες, να κλείνει ραντεβού μαζί τους, να ορίζει τα σημεία συνάντησης και στο τέλος να εισπράττει το παραδάκι. Τον ρόλο της εκδιδόμενης είχε μία 21χρονη, ενώ στο κύκλωμα συμμετείχαν επίσης ένας 56χρονος Βούλγαρος και ένας 54χρονος Λασιθιώτης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, κατάφεραν να συλλάβουν και τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που ανέφεραν ότι η ανήλικη και οι δύο άνδρες προήγαν στην πορνεία αλλοδαπές.

Αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη, επικοινώνησε με τη 16χρονη και έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη, έναντι 70 ευρώ, ποσό που κατέβαλε στην ανήλικη. 

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η 16χρονη με τη μεσολάβηση και τη βοήθεια των δύο ανδρών έκλεινε τα ραντεβού και στη συνέχεια εισέπραττε τα χρήματα κατευθύνοντας τους πελάτες στο σημείο όπου θα συναντούσαν την 21χρονη, η οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε το απαραίτητο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος επ' αμοιβή εκδιδόμενου προσώπου. Μάλιστα, ο 56χρονος Βούλγαρος ήταν εκείνος που τη μετέφερε στον τόπο του ραντεβού με τους πελάτες της.

Στην κατοχή της 16χρονης από τη Βουλγαρία οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο αστυνομικός-πελάτης, άλλα 70 ευρώ που προέρχονταν από προηγούμενο ραντεβού της, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων. Η αστυνομία αναζητά τώρα την 35χρονη μητέρα της 16χρονης, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Espressonews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news