Home » » Καντάφι: Οι διαδηλωτές θα τιμωρούνται με θάνατο! "Είναι κατσαρίδες και ναρκομανείς"

Καντάφι: Οι διαδηλωτές θα τιμωρούνται με θάνατο! "Είναι κατσαρίδες και ναρκομανείς"

Απείλησε ευθέως με αιματοκύλησμα την ίδια του τη χώρα καθώς γνωστοποίησε ότι όποιος μετέχει στις διαδηλώσεις θα τιμωρείται ακόμη και με θάνατο!

«Με βάση τους νόμους της Λιβύης όσοι διαδηλώνουν έχοντας στην κατοχή τους όπλα τιμωρούνται με θάνατο», είπε.

Ο Μουαμάρ Καντάφι επανέλαβε τις κατηγορίες πως στους διαδηλωτές, που ήταν νέοι άνθρωποι, είχαν δoθεί παραισθησιογόνα ναρκωτικά και κάλεσε τους πολίτες να «εκδιώξουν από τους δρόμους τους νεαρούς που έχουν καταναλώσει ναρκωτικά και αλκοόλ και που δεν είναι παρά μία ισχνή μειοψηφία. Είναι κατσαρίδες και ναρκομανείς. Συλλάβετε τους και παραδώστε τους στις αρχές. Δικάστε τους. Πάρτε τους τα όπλα τους. Μαζέψτε τα παιδιά σας από τους δρόμους. Παίζουν το παιχνίδι των ξένων δυνάμεων».

Εξαιτίας των διαδηλώσεων η εικόνα της Λιβύης στο εξωτερικό έχει παραμορφωθεί. «Όλα τα αφρικανικά κράτη κοιτούν τη Λιβύη. Όλοι οι ηγέτες του κόσμου κοιτούν τη Λιβύη. Χαρακτήρισε όσους μετέχουν στις διαδηλώσεις εναντίον του «συμμορίτες», «προδότες» και «μισθοφόρους» που δεν εκπροσωπούν το λαό της Λιβύης.

Οι διαδηλωτές «υπηρετούν» το κακό και θέλουν να σας ταπειώσουν. Θέλουμε να ανακάμψουμε και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά». Τους κατηγόρησε επίσης ότι «παίζουν» με την ενότητα της χώρας και πως πρέπει να εκτελούνται. «Θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε ισλαμικό κράτος. Θέλουν χάος, γένια και τουρμπάνια», είπε.


«Οι μάχες θα συνεχιστούν μέχρι να ελευθερωθεί η Λιβύη» συμπλήρωσε ο στρατηγός Καντάφι, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους διαδηλωτές πως ο βομβαρδισμός της Δευτέρας ήταν μόνο η αρχή!
«Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουμε βία, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το σύνταγμα της χώρας», πρόσθεσε. Και δεν έκρυψε ότι έχει δώσει εντολή στο στρατό και την αστυνομία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο διάγγελμα της Δευτέρας, όπου ο επί 42 χρόνια μονάρχης της Λιβύης δεν αναφέρθηκε καν στην απόφασή του να βομβαρδίσει τον ίδιο του το λαό! Και αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο τους διαδηλωτές. Μάλιστα, ακόμη και κόσμος που δε μένει στην πρωτεύουσα, μετέβη στην Τρίπολη για να ενωθεί με τους διαδηλωτές.

Την ίδια ώρα, η εμφάνιση Καντάφι χαροποίησε τους αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές, που δηλώνουν πως δε θέλουν ο Καντάφι, αλλά να μείνει στη χώρα έτσι ώστε να μπορέσουν, όταν πέσει η κυβέρνηση του, να τον δικάσουν.

newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news