Home » » "Της κακομοίρας" έγινε σήμερα στη Βουλή ! Χαμός ανάμεσα σε Τσίπρα και Άδωνι!

"Της κακομοίρας" έγινε σήμερα στη Βουλή ! Χαμός ανάμεσα σε Τσίπρα και Άδωνι!

Της... κακομοίρας έγινε το πρωί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μόνο στα χέρια που δεν ήρθαν οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


με αφορμή τη συζήτηση που έγινε για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ύστερα από τροπολογία που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία.

«Εκπροσωπείτε τις πιο ακραίες και μισαλλόδοξες απόψεις και αντιμάχεστε ό,τι είναι αντίθετο με τις δικές σας ιδέες. Και επειδή είδα να μπαίνει στην αίθουσα ο κ. Βορίδης, να σας θυμίσω ότι το 1986 είχε εισβάλει με τσεκούρι στη Νομική και ακόμη δεν έχει λογοδοτήσει» είπε, απευθυνόμενος στον ΛΑ.Ο.Σ. και ιδιαίτερα στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας, με αποτέλεσμα η Ολομέλεια να γίνει Στάδιο Στάδιο της... Λάτσιο.


«Το λέτε σε μένα που μου έχουν κάψει δύο φορές τα βιβλιοπωλεία; Ξέρετε τι έχουν γράψει έξω από τον τοίχο μου; ΕΑΜ –ΕΛΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...Είστε εγκληματίες. Ο κ. Παπαδάτος που είπε σιγά μην καταδικάσω το κάψιμο του βιβλιοπωλείου του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν είναι ο απατεώνας που συνελήφθη με δύο ταυτότητες και είναι στέλεχος του κόμματός σας;...» απάντησε εκνευρισμένα και ωρυόμενος ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης.


Αυτό δεν είναι Κοινοβούλιο, αλλά Κορυδαλλός!


«Είναι πολιτικός τυχοδιώκτης ο κύριος Τσίπρας, αν δεν μας εξηγήσει τι εννοεί ότι εμείς συγκαλύψαμε το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens» παρενέβη ο βουλευτής και μέλος της εξεταστικής επιτροπής Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ζητώντας εξηγήσεις για τις κατηγορίες που εκστόμισε αμέσως μετά για ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. στο σκάνδαλο της Siemens ο Αλέξης Τσίπρας.


«Η κρίση μου είναι πολιτική. Αναφέρθηκα στο αποτέλεσμα της επιτροπής» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθειά του να καλμάρει τουλάχιστον τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας .


«Έχετε έντονο ψυχολογικό πρόβλημα. Τριάντα χρόνια στα Πανεπιστήμια οι αριστεροί δέρνουν και πάντα λέτε για μας» είπε παίρνοντας τον λόγο και ο Μάκης Βορίδης, τον οποίο ο κύριος Τσίπρας τσεκουράτα κατηγόρησε ότι πριν από κάμποσα χρόνια με ινδιάνικο στιλ είχε πάρει το τσεκούρι και είχε εισβάλει στο Πανεπιστήμιο.


zougla.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news