Home » » Το 47,3% του εκλογικού σώματος δεν επιλέγει κόμμα

Το 47,3% του εκλογικού σώματος δεν επιλέγει κόμμα

Περίπου το μισό εκλογικό σώμα, ποσοστό 47,3%, δεν επιλέγει αυτή τη στιγμή κάποιο κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Palmos Analysis» στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, τα αποτελέσματα της οποίας, δημοσιεύονται στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής».
Συγκεκριμένα, αναποφάσιστο δηλώνει το 24,2% των ερωτηθέντων και το 22,5% είτε επιλέγει την αποχή είτε ψηφίζει άκυρο/λευκό.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου στον Νομό Θεσσαλονίκης το κυβερνών κόμμα προηγείται με ποσοστό 16,8% και η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει ποσοστό 12,1%.


Το Κ.Κ.Ε. είναι τρίτο, με ποσοστό 6,7%, και ακολουθούν ο ΛΑ.Ο.Σ. με 5,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2%, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 1,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1,6% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,6%.


Η δημοσκόπηση δείχνει ότι, αν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα, στον Νομό Θεσσαλονίκης το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα ήταν στην πρώτη θέση με ποσοστό περίπου 33% και η Ν.Δ. στη δεύτερη με ποσοστό 25%. Το Κ.Κ.Ε. θα συγκέντρωνε ποσοστό 11%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 9-10%, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 3-4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 4%.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news