Home » , » Μελβούρνη: Ομογενής έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον σύζυγό της

Μελβούρνη: Ομογενής έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον σύζυγό της

Ήθελε να βγάλει τον άντρα της από τη μέση για να βρεθεί χωρίς εμπόδια στην αγκαλιά του εραστή της, όμως τελικά βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο λόγος για την ομογενή Βίκυ Σωτηρίου, η οποία δικάζεται στη Μελβούρνη καθώς έβαλε τον εραστή της -επίσης ομογενή- Αρη Δημητράκη να σκοτώσει τον σύζυγό της Κρις, ο οποίος όμως επέζησε από θαύμα.

Η 43χρονη που διατηρούσε επί δέκα χρόνια παράλληλη σχέση με τον 48χρονο σοφέρ είχε πει στον άντρα της ότι του ετοίμαζε έκπληξη για τα γενέθλιά του τον περασμένο Ιανουάριο και τον οδήγησε με το πανάκριβο αυτοκίνητό της σε ελληνικό ουζερί της Μελβούρνης. Μετά το δείπνο, όμως, ο Σωτηρίου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον Δημητράκη και επέζησε μόνο και μόνο επειδή είχε την τύχη να βρίσκεται κοντά ένας γιατρός.

Ο Κρις Σωτηρίου έμαθε από την αστυνομία ότι ο άντρας που του επιτέθηκε ήταν ο εραστής της γυναίκας του και, όπως αποκαλύπτει, έπαθε σοκ. «Επεσα από τα σύννεφα. Την αγαπούσα και την πρόσεχα. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι είχε εραστή» κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

Ο Σωτηρίου, όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί επίσης ότι η γυναίκα του είχε κάνει τατουάζ με το όνομα του εραστή της στο δάχτυλό της στο σημείο που φορούσε τη βέρα της, ενώ και ο Δημητράκης είχε κάνει τατουάζ το όνομά της πάνω από τα γεννητικά του όργανα, αλλά και το αρχικό της στο στήθος του. Επίσης είχαν αγοράσει κοινό τάφο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Σωτηρίου συνεργάστηκε με τον εραστή της για να δολοφονήσουν τον άντρα της προκειμένου να καρπωθούν περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια από το εφάπαξ του.

Espressonews .gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news