Home » » Απειλεί με μηνύσεις κατά υπουργών ο Γ.Καρατζαφέρης για την Υπατία

Απειλεί με μηνύσεις κατά υπουργών ο Γ.Καρατζαφέρης για την Υπατία

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα τη «Βιοποικιλότητα», παρέκλινε του θέματος και τοποθετήθηκε έναντι της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα των μεταναστών απεργών πείνας, τονίζοντας τα εξής:

 « Φάνηκε σήμερα ότι η χώρα ζει υπό την “υψηλή υπατεία” της Υπατίας! Και κάποιοι μέσα στην αίθουσα χαίρονται σήμερα γιατί μεθόδευσαν αυτή την κατάσταση και ποντάρισαν στην κακοποίηση της Δημοκρατίας.

 Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το ΠΑΣΟΚ. Τι άλλαξε και από ‘κει που, μέχρι χθες, ο αρμόδιος υπουργός έλεγε “δεν μπορώ να καταργήσω τη νομιμότητα”, σήμερα, καταπατά τη νομιμότητα και υποχωρεί; Χθες ήταν “απάνθρωπος” ο κ. Ραγκούσης και σήμερα, ξαφνικά, απέκτησε “φιλάνθρωπα αισθήματα”; Αυτό αποτελεί Βατερλώ για ένα κόμμα που κυβέρνησε 25 χρόνια τον τόπο!

 Πού είστε επιστήμονες, πού είστε φαρμακοποιοί, πού είστε αγρότες, οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων να δείτε πόσο άτεγκτη ήταν η κυβέρνηση απέναντί σας και πόσο υποχωρητική είναι τώρα έναντι των λαθρομεταναστών;

 Έτσι θα πάτε να δώσετε τη μάχη στις Βρυξέλλες; Τι μπορεί να μας περιμένει;
Ποια άλλη χώρα το έχει κάνει αυτό; Το ‘χει κάνει η Ισπανία των σοσιαλιστών; Η Ιταλία των συντηρητικών; Όχι! Μόνο η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου!

 Σήμερα δημιουργήσατε “δεδικασμένο”! Από ‘δω και πέρα οι όποιοι 200 ή 300 εκβιάζουν, θα παίρνουν τα ίδια δικαιώματα. Και ερωτώ ποιος υπουργός έχει το δικαίωμα να καταργεί τη Βουλή; Κατάργηση της Βουλής για όποιον διαβάζει το Σύνταγμα σημαίνει εσχάτη προδοσία! Ποιος υπουργός έχει δικαίωμα να κάνει υφαρπαγή απόφασης της Βουλής;

Ο ΛΑ.Ο.Σ. εξετάζει το ενδεχόμενο μήνυσης κατά των αρμόδιων υπουργών που το αποφάσισαν αυτό!

Και είμαι σίγουρος ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα απέχει από μια τέτοια πρωτοβουλία..

 Οι μάσκες έπεσαν 2 ημέρες μετά το Τριώδιο!

Και τη στιγμή που στην Ελλάδα αναμένεται 1 εκατομμύριο κόσμος από τα 5 που θα εισέλθουν στην ΕΕ από τις χώρες που σήμερα βρίσκονται σε “αντάρα”, ποιος θα τους εμποδίσει εδώ; Ο φράχτης; Η Ελλάδα έδειξε ότι είναι “πήλινη”! Υποχώρησε!

 Κανείς δεν ήθελε το θάνατο! Κάποιοι όμως ενέπαιξαν την κυβέρνηση με το θάνατο, μια κυβέρνηση που δεν χειρίστηκε την κατάσταση σωστά από την αρχή!

 Κάποιοι ακολούθησαν μία αντίθετη πορεία από αυτήν του Θησέα και ξεκίνησαν από την Κρήτη να έρθουν στην Αθήνα για να την καταλάβουν και ουδείς διώχτηκε τη στιγμή που, αν δείτε το νόμο, είχαμε διάπραξη διακίνησης λαθρομεταναστών! Μετά, κατέλαβαν τη Νομική και κανείς δεν πήγε να τους βγάλει έξω, πριν γίνουν “κτήμα” της Πολιτείας και μεταφερθούν κάπου όπου η Πολιτεία τούς υπέδειξε..

 Δεν μπορείτε να χωρίσετε δυο γαϊδουριών άχυρα! Ξεκίνησε η απεργία πείνας -μια απεργία πείνας που θα σας πουν οι γιατροί των Νοσοκομείων γι’ αυτήν, δεν θα πω περισσότερα- και δεν σκεφτήκατε να τους βάλετε σε στρατιωτικά νοσοκομεία, να μη μπορούν να μπουν οι “αλληλέγγυοι” μέσα και να καλέσετε την Ύπατη Αρμοστεία να διασφαλίσει το χώρο; Παρά τους βάλατε σε Δημόσια Νοσοκομεία για να τσακώνονται για το φαΐ για όσους το ήθελαν οι νοσοκόμες με τους “αλληλέγγυους”..

 Και εάν δε μπορείτε ως κυβέρνηση να αντιμετωπίσετε τους λαθρομετανάστες, πώς θα αντιμετωπίσετε το Νταβούτογλου; Λυπάμαι, αλλά είστε παντελώς ανίκανοι!

 Ύστερα από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε τα εξής:

« κ. Υπουργέ, ο κ. Ραγκούσης προσπαθεί να σταθεί στο άρθρο 42 του σχετικού νόμου που μιλάει για διάρκειας ενός έτους “ανοχή”, εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δημόσιας τάξης. Ερωτώ: Δε συντρέχουν τώρα λόγοι δημόσιας τάξης; Κατέλαβαν δημόσιο κτίριο, δεν έβγαιναν από μέσα, κινητοποιήθηκαν τα ΜΑΤ, Πρυτάνεις έτρεχαν στα δικαστήρια..

 Αυτό είναι υφαρπαγή εξουσίας της Βουλής! Ανοίξατε κακή πόρτα.. Αυτή είναι η “Κερκόπορτα του 2011”.

 Εσείς που αντισταθήκατε σθεναρά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που υπερασπίζονταν δικαιώματά τους, είστε τόσο υποχωρητικοί στους λαθρομετανάστες;

 Και να σας θυμίσω, κ. Σηφουνάκη, ότι η εκλογική σας περιφέρεια είναι από αυτές που βάλλονται βάναυσα από τη λαθρομετανάστευση και σήμερα οι κάτοικοί της έχουν ένα λόγο παραπάνω από χθες για να ανησυχούν!».

 Ύστερα από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Πρωτόπαπα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε τα εξής:

« Έχω την αίσθηση ότι ο αξιότιμος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε πρόβλημα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. 

Τους είπατε τώρα ότι το “άλλοθι” της κομματικής πειθαρχίας δεν υπάρχει. Δηλαδή, αν αύριο, κάποιος ψηφίσει αντίθετα θα είναι υπόλογος. Τους βάλατε πολύ δύσκολα.. Αφήστε τους αυτό το άλλοθι να λένε στο χωριό «εγώ ήθελα να ψηφίσω αλλά δεν με άφηνε το κόμμα». Τώρα, λοιπόν, θα είναι υπόλογος στον κόσμο του ο καθένας.

 Ο μειοδοτικός διαγωνισμός, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, πόσο υποχωρητικός ήταν ο μεν και πόσο υποχρεωτικός ήταν ο δε, απέναντι στον εκβιασμό, νομίζω, δεν είναι το θέμα της παρούσης συζητήσεως. Για άλλη μία φορά, ο υπουργός πρέπει να έρθει, τι φοβάται; Να έρθει να εξηγήσει πώς πήρε την πρωτοβουλία της καταργήσεως του Κοινοβουλίου; Γιατί η απόφασή του είναι υφαρπαγή της εξουσίας του Κοινοβουλίου.

Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί η σημερινή μέρα! Η κα Υπουργός με μία διάταξη πέντε λέξεων, καταργεί τον Άρειο Πάγο και τις αποφάσεις του και ο κ. Ραγκούσης καταργεί το Κοινοβούλιο. Δεν έχει ξαναγίνει! Επιτέλους πρέπει να συνειδητοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ότι όλα αυτά λειτουργούν εις βάρος της Δημοκρατίας, εις βάρος του φιλότιμου του Έλληνα, εις βάρος του Έθνους. Αυτό το οποίο έγινε είναι μεγίστη κατάπτωση και θα έχει συνέπειες.

 Εμείς, τουλάχιστον ως ΛΑ.Ο.Σ., δεν θα τ’ αφήσουμε έτσι. Θα προχωρήσουμε σε κινήσεις οι οποίες θα σταθούν ολοκληρωτικό εμπόδιο σ’ αυτή την προσπάθεια υποδούλωσης του Έθνους».

 Ύστερα από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε τα εξής:

« Νομίζω ότι πρέπει να καταγραφεί στα πρακτικά ότι εκτός από τον ΛΑ.Ο.Σ. και τη ΝΔ, τον υπουργό τον κάλεσαν να απαντήσει ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Να καταγραφεί η δυσαρέσκειά τους!   κ. υπουργέ, όταν απαντούσατε στον κ. Βενιζέλο και μιλούσατε για το “γενικό συμφέρον” και “την αρχή της ευνομίας”, τι εννοούσατε; Είναι αυτό ευνομία; Εσείς μας είπατε σήμερα ότι στη “χονδρική” δίνετε 8 χρόνια! Στη “λιανική” 12, στη χονδρική 8! Στις 28.1.11 δηλώνατε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία νομιμοποίηση. Δεν είναι δρομολόγηση νομιμοποίησης αυτή σήμερα;

 Προσπαθείτε να εμπαίξετε τον εαυτό σας. “Σκοτωθήκατε” προχθές με τον ΥΠΕΘΑ και σήμερα αποφασίζετε αυτό. Και εν πάση περιπτώσει το αποφασίσατε σήμερα το μεσημέρι; Δεν το είχατε σκεφτεί;
Γιατί τότε δεν το είπε στους πολιτικούς αρχηγούς χθες ο πρωθυπουργός; Σε ‘μένα πάντως δεν το είπε..

Και επειδή παραποιήσατε τα λεγόμενά μου: είπα “Προσέξτε μην σας βγάλουν νεκρό αυτοί που εκμεταλλεύονται την κατάσταση”. Από το άλφα ως το ωμέγα είναι 22 γράμματα, από το μαύρο ως το άσπρο εκατό τόνοι του γκρι και από το φόβο μέχρι την υποχώρηση πολύ μεγάλη απόσταση! Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας!

 Είναι άλλοθι ότι η ΝΔ είχε υποκύψει σε μια αντίστοιχη κατάσταση σε 22 μέρες και εσείς σε 44; Έχετε περισσότερους βουλευτές, αντέξατε περισσότερο..

Ποιο το μήνυμα που στέλνετε; Εάν ξεσηκωθούν αύριο στον Κορυδαλλό, θα φοβηθείτε τις αντιδράσεις των απ’έξω και θα υποκύψετε; Ανοχύρωτη πόλη η χώρα με την κυβέρνησή σας! Αυτό που έκανε ο κ. Παυλόπουλος που ευχαρίστησε τους μετανάστες, νόμιμους ή παράνομους που “επέλεξαν τη χώρα μας”, εσείς το κάνατε πράξη!

Πώς τα 12 χρόνια έγιναν 8; Πήγατε να ακούσετε τι λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο περιστύλιο;

  Αυτό που κάνατε αδικεί εμάς τους βουλευτές, το κοινοβούλιο, τους νόμους, τη Δημοκρατία.. Να σέβεστε πιο πολύ τους θεσμούς!».

 Ύστερα από νέα μεσολαβήσασα τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε τα εξής:

« κ. Υπουργέ, είναι παράνομοι ή δεν είναι παράνομοι αυτοί οι άνθρωποι; Θα δώσετε μία απάντηση. Δεύτερον: στο χρόνο επάνω, τα δύο εξάμηνα, του χρόνου σαν και σήμερα, αναλαμβάνετε τη δέσμευση ότι θα τους διώξετε; Περιμένω, λοιπόν, να το δούμε. Του χρόνου που θα είστε βουλευτής θα σας θυμίσω, λοιπόν, την υπόσχεση που θα δώσετε σήμερα!».

newsday.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news