Home » » Στο δρόμο για το Euro 2012 - Εθνική… λύτρωση στο 94’!

Στο δρόμο για το Euro 2012 - Εθνική… λύτρωση στο 94’!

Έστω και με την ψυχή στο στόμα, έστω και με το γκολ του Τοροσίδη στην τελευταία φάση του αγώνα (94΄), το ζητούμενο ήρθε! Η εθνική Ελλάδος νίκησε 1-0 στη Βαλέτα τη σκληροτράχηλη Μάλτα...

(παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά λόγω της -αυστηρής- αποβολής του Παπασταθόπουλου) και, εκμεταλλευόμενη το δώρο της Γεωργίας (που νίκησε 1-0 την Κρατία) έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρωτιά του προκριματικού ομίλου!

Η εμφάνιση κακή, βέβαια, αλλά σε κάτι τέτοια ματς αυτό που μετράει είναι η ουσία. Και η ουσία λέει ότι, με δεδομένο ότι το επόμενο ματς (τον Ιούνιο) είναι και πάλι με τη Μάλτα στο Καραϊσκάκη, η εθνική έχει πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.


H ελληνική ομάδα σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο (το πρώτο) παίζοντας βαριεστημένα και πολύ χαλαρά. Όχι βέβαια ότι στο δεύτερο έπαιξε καιμιά σπουδαία μπάλα, αν μη τι άλλο όμως είχε κάποια διάθεση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Δίκαιη σε τελική ανάλυση η νίκη, αλλά χρειάζεται σημαντική βελτίωση και περισσότερη αγωνιστικότητα.


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου μετά από 4 αγώνες είναι:
 1. Ελλάδα 11
2. Κροατία 10
3. Γεωργία 9
4. Ισραήλ 7
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0
 
protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news