Home » , » Κάλυμνος : το πρόσωπο του Χριστού σε εικόνα της Παναγίας!

Κάλυμνος : το πρόσωπο του Χριστού σε εικόνα της Παναγίας!

Με έκδηλη τη συγκίνηση στα πρόσωπα τους οι κάτοικοι της Καλύμνου συρρέουν κατά εκατοντάδες στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Πόθια για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας, στην οποία, όπως λένε, το βράδυ της Κυριακής εμφανίστηκε κατά ανεξήγητο τρόπο το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

Οι πιστοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, αρχικά είδαν το καντήλι που βρίσκεται μπροστά από την εικόνα να κινείται, τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα παρέμεναν ακίνητα, και στη συνέχεια διέκριναν την όψη του Χριστού να σχηματίζεται επάνω στην εικόνα.
«Μήνυμα από τον Θεό»
Περί θαύματος, που αποτελεί μήνυμα από τον Θεό, μίλησαν τόσο ο μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παΐσιος όσο και ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος Αγαθάγγελος, ο οποίος κλήθηκε στις 21.30 να πάει εσπευσμένα στον ναό και παρατήρησε ιδίοις όμμασι το ανεξήγητο φαινόμενο.
«Σημεία πάντοτε γίνονταν φανερά, προκειμένου ο λαός του Κυρίου να πάρει τη δύναμη εκείνη που χρειάζεται για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον πρόσκαιρο τούτο κόσμο. Είναι ένα μήνυμα για να μας συνετίσει και να μας προβληματίσει. Για να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να επιστρέψουμε στον δρόμο του Κυρίου Ιησού Χριστού» ανέφερε ο μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παΐσιος, ο οποίος, σημειωτέον, λόγω της κοσμοσυρροής χρειάστηκε πάνω από δέκα λεπτά για να φτάσει στην εικόνα.
«Με πήραν το βράδυ και μου είπαν ότι την ώρα που έψελναν τα Εγκώμια της Παναγίας είδαν το πρόσωπο του Χριστού στην εικόνα της Παναγίας. Ότι έγινε θαύμα! Ήρθα εδώ και το διαπίστωσα» είπε σε δημοσιογράφους ο εφημέριος της Αγίας Τριάδας π. Αγαθάγγελος. «Πρώτα παρατήρησα τα καντήλια. Όλα τα άλλα ήταν σε ακινησία πλην αυτού που ήταν μπροστά στην εικόνα. Κοίταξα μήπως υπήρχε ρεύμα αέρα, αλλά τίποτα. Μετά είδα και το πρόσωπο. Θαύμα είναι; Προμήνυμα; Σίγουρα ο Θεός μάς ζητάει να μετανοήσουμε» προσέθεσε.
Το βράδυ της Κυριακής έγινε ολονύκτια προσευχή με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών, ενώ χθες η εκκλησία ήταν γεμάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: Espresso

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news