Home » , » Λαμία: Ο πιο… άτυχος κοσμηματοπώλης!

Λαμία: Ο πιο… άτυχος κοσμηματοπώλης!


Με  την συχνότητα που πέφτει θύμα  κλοπής ο ιδιοκτήτης ενός κεντρικού κοσμηματοπωλείου στην Λαμία, ίσως σκεφτεί ακόμη και να… αλλάξει επάγγελμα! 

Μέσα σε οκτώ ημέρες, άγνωστοι κατάφεραν να τον ξεγελάσουν δυο φορές και να του αρπάξουν την πρώτη πολύτιμα χρυσαφικά και την δεύτερη ένα ρολόι!
     
Στις 15 Απριλίου, ένας καλοντυμένος 40άρης που ισχυρίστηκε ότι θα βάφτιζε ένα παιδάκι, ζήτησε από την επιχειρηματία να του δείξει σταυρούς. Όσο εκείνος αράδιαζε μπροστά του κασετίνες, βρήκε την ευκαιρία να χώσει στην τσέπη του μία κασετίνα με 20 σταυρούς από λευκόχρυσο αξίας 20.000 ευρώ, χωρίς εκείνος να τον αντιληφθεί!


Έπειτα, έκανε ότι διάλεξε έναν σταυρό και είπε στον ιδιοκτήτη να το συσκευάσει, ώσπου να βγάλει χρήματα από την τράπεζα για να τον πληρώσει. Όμως, δεν επέστρεψε ποτέ και τότε ο κοσμηματοπώλης έψαξε τα χρυσαφικά του και διαπίστωσε την κλοπή.
     
Το  πάθημα του έγινε μάθημα κι  έτσι ήταν επιφυλακτικός το  Μ. Σάββατο, όταν ένας άλλος  ευγενικός και καλοντυμένος γύρω στα 35 πελάτης ζήτησε να αγοράσει ένα ρολόι. Του έδειξε αρκετά, έχοντας το νου μην «τσεπώσει» κι αυτός κανένα, αλλά ο πελάτης διάλεξε ένα ρολόι των 400 ευρώ και πλήρωσε με μετρητά, δίνοντάς του οκτώ χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Είχε πια γίνει άφαντος, όταν ο… ευχαριστημένος κοσμηματοπώλης διαπίστωσε ότι τα χαρτονομίσματα ήταν πλαστά και φώναξε την Αστυνομία! 


Ο αστυνομία εκτιμά ότι στη Λαμία, μετά την σύλληψη της περιβόητης ξανθιάς και των δυο γιων της, δρα και δεύτερη σπείρα παραχαρακτών στην οποία μετέχει μια ξανθιά αλλοδαπή γυναίκα, που έχει γεμίσει με «πέτσινο» χρήματα τα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news