Home » , » «Στα όρια της εγκληματικότητας τα σενάρια περί εξόδου από το ευρώ»

«Στα όρια της εγκληματικότητας τα σενάρια περί εξόδου από το ευρώ»

“Η κυβέρνηση δε θα εμπλακεί σε σενάρια, που αγγίζουν τα όρια της εγκληματικότητας”, τόνισε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, που θέλουν τη χώρα μας να βγαίνει από την ΟΝΕ και να επιστρέφει στη δραχμή.

Από το Μεγανήσι, στη Λευκάδα, όπου βρίσκεται το Σάββατο (07/05), μιλώντας στο 4ο συνέδριο για μικρούς δήμους, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για “προβοκάτσια σε βάρος της χώρας”.

Χαρακτήρισε ευφάνταστο το σενάριο για δήθεν έξοδο της χώρας από το ευρώ και το απέδωσε σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

“Κανένα τέτοιο σενάριο δεν υπάρχει, κανένα τέτοιο σενάριο δεν συζητήθηκε στη  συνάντηση στο Λουξεμβούργο. Ανεύθυνα κάποιοι θέλησαν, να ενσπείρουν το φόβο για λόγους κερδοσκοπικούς”
, τόνισε.

Ακόμη, προειδοποίησε, ότι η σεναριολογία αυτή είναι πολύ αρνητική για την ψυχολογία του ελληνικού λαού και για τους επενδυτές,
Έλληνες και ξένους και έστειλε μήνυμα σε όσους διακινούν αυτά τα σενάρια, “εντός και εκτός της χώρας, να αφήσουν τη χώρα ήσυχη και ήρεμη να κάνει τη δουλειά της και να βγει από την κρίση”.

Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη σημερινή κρίση μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε σε βάθος τα προβλήματά μας και επιτέλους να τα λύσουμε. "Αποτελεί μια ευκαιρία να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία, να αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα", τόνισε.

“Πρέπει να βάλουμε τάξη στα δημοσιονομικά μας και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Μέλημά μας είναι από τη μια να διαχειριστούμε το έλλειμμα, το χρέος, τραβώντας μια γραμμή με το παρελθόν, από την άλλη να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για μια βιώσιμη οικονομία”, επισήμανε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news