Home » » Κουκουλοφόροι φυγαδεύονται από τα ΜΑΤ στην κάτω είσοδο της Βουλής - Εξονυχιστική έρευνα για το βίντεο ζητά ο Χρ. Παπουτσής

Κουκουλοφόροι φυγαδεύονται από τα ΜΑΤ στην κάτω είσοδο της Βουλής - Εξονυχιστική έρευνα για το βίντεο ζητά ο Χρ. Παπουτσής


Βίντεο-σοκ για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας, δείχνει κουκουλοφόρους να περιθάλπονται από δυνάμεις των ΜΑΤ και κατόπιν φυγαδεύονται στην κάτω είσοδο της Βουλής πίσω από το φυλάκιο. Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας κ. Αθ. Κοκκαλάκης, τόνισε ότι «το βίντεο αυτό θα το ερευνήσουμε με τη σειρά μας και παρακαλούμε όποιος έχει στοιχεία να τα καταγγείλει στον εισαγγελέα».

 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση, απόψε, της υπόθεσης σχετικά με βίντεο που προβλήθηκε στο σημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news