Home » , » Σε επ΄ αόριστον απεργία προχωρούν οι ταξιτζήδες

Σε επ΄ αόριστον απεργία προχωρούν οι ταξιτζήδες

Σκληραίνουν τη στάση τους με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων οι ταξιτζήδες οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσαν μέσω του site τους θα προχωρήσουν σε επ΄ αόριστον απεργία, ενώ χαρακτήρισαν ανυπόστατα και μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για λήξη της απεργίας την Παρασκευή.

«Η 48ωρη προειδοποιητική απεργία συνεχίζεται επ’ αόριστο, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο. Η απεργία συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης», αναφέρεται στην ανακοίνωση των οδηγών ταξί.


Την Τρίτη πάντως, οι ταξιτζήδες έφτασαν μέχρι τα  διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας. Περίπου 1.000 ταξί έχουν συγκεντρωθεί στα διόδια των Αφιδνών και άλλα 1.000 σε εκείνα της Ελευσίνας, έχουν σηκώσει τις μπάρες, προκειμένου οι οδηγοί να διέρχονται ελεύθερα.


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στις προθέσεις των ιδιοκτητών ταξί είναι να αποκλείσουν την Τετάρτη το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Χολαργό και με ειρηνικό τρόπο να διαδηλώσουν, μαζί με τις οικογένειές τους, την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προώθησε το υπουργείο.


Παράλληλα, προγραμματίζουν να παρατάξουν τα οχήματά τους κατά μήκος των εθνικών οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας αντίστοιχα, να σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.



protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news