Home » , » Παλιός “γνώριμος” o σύνδεσμος του Νορβηγού σφαγέα στην Ελλάδα

Παλιός “γνώριμος” o σύνδεσμος του Νορβηγού σφαγέα στην Ελλάδα

Ποιος Έλληνας νεοναζί συμμετείχε στην ιδρυτική συνάντηση των «Ναϊτών Ιπποτών», στο Λονδίνο το 2002; Και ποιά είναι η δράση του σήμερα; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν τα τελευταία 24ωρα την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που σε συνεργασία με την Ιντερπόλ αναζητά τα ηλεκτρονικά ίχνη του Αντερς Μπρέιβικ στην χώρα μας.

Στο στόχαστρο των ελληνικών διωκτικών αρχών βρίσκονται από χθες συγκεκριμένοι ιστότοποι ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων που ταυτίζονται με τις ναζιστικές και ξενοφοβικές αντιλήψεις του νορβηγού εκτελεστή.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπρέιβικ, διατηρούσε τακτική ηλεκτρονική αλληλογραφία με τον Έλληνα ομοϊδεάτη του με τον οποίο τον συνέδεαν στενοί ιδεολογικοί δεσμοί.


Οι έρευνες στρέφονται σε γνωστό έλληνα εθνικοσοσιαλιστή το όνομα του οποίου βρίσκεται πολύ ψηλά στην νεοναζιστική επετηρίδα λόγω της «εκρηκτικής» του δράσης. Παρά το εξαιρετικά επιθετικό του παρελθόν ο έλληνας νεοναζί στον οποίο στρέφονται οι έρευνες των αρχών, τα τελευταία χρόνια κρατά τον εαυτό του μακριά από την δράση των γνωστών οργανώσεων του χώρου.


Έχει μάλιστα πάψει πια να απασχολεί τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας μας καθώς έχει αποτραβηχτεί από την ενεργό πολιτική δράση και διατηρεί τον ρόλο του πολιτικού μέντορα και καθοδηγητή στον χώρο των νοσταλγών του Χίτλερ στην χώρα μας και όχι μόνο.

Μέσα από τις σημερινές του δραστηριότητες διατηρεί έναν σημαντικό κύκλο επαφών σε ευρωπαϊκό επίπεδο κυρίως μέσω «μυστικιστικών» και «πανθεϊστικών» κύκλων που προπαγανδίζουν την καθαρότητα της λευκής φυλής και τους κινδύνους που διατρέχει η Ευρώπη από το Ισλάμ και την αφρικανική μετανάστευση.

Στα email του νορβηγού νεοναζί εκτιμάται πως κρύβεται ένα ολόκληρο δίκτυο με πλοκάμια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν πλέον πως πέραν της γνωστής μέχρι σήμερα ακραίας συνθηματολογίας και των καθημερινών μικροεπιθέσεων κατά μεταναστών κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο και πραγματικά επικίνδυνο.


Μία ομάδα ακραίων εθνικιστών που αυτοαποκαλούνται «Σταυροφόροι πολεμιστές» του νέου τάγματος των Ναϊτών ιπποτών, στην ηγετική ομάδα της οποίας βρίσκεται και ο Έλληνας νεοναζί ο οποίος έχει στο παρελθόν απασχολήσει με την δράση του τόσο της διωκτικές αρχές όσο και την ελληνική δικαιοσύνη.


Μέσα από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Μπρέιβικ, οι υπηρεσίες ασφαλείας θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν εάν τα υπόλοιπα μέλη της μυστικής αυτής οργάνωσης είχαν γνώση του δολοφονικού σχεδίου του Νορβηγού ομοϊδεάτη τους και αν το χτύπημά του ήταν εν γνώσει τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης είναι δύο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ολλανδός, ένας Έλληνας, ένας Ρώσος, ένας Νορβηγός και ένας Σέρβος,


Ευρωπαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας  που επικαλείται αλλά δεν κατονομάζει το Associated Press, δήλωνουν  ότι  είναι ενήμεροι για συχνές συνομιλίες το τελευταίο διάστημα μέσω διαδικτύου ατόμων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο τάγμα των Ναϊτών  ιπποτών, στο οποίο αναφέρεται μέσα από το μανιφέστό του ο Μπρέιβικ. Επίσης είπαν ότι ερευνούν τη βασιμότητα των πληροφοριών που θέλουν τον Μπρέιβικ και άλλα άτομα  που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο να έχουν συναντηθεί στο Λονδίνο, το 2002.


Οι αναφορές του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ στις 1518 σελίδες του “μανιφέστου” του, δεν περιορίζονται μόνο στο Θουκιδίκη και τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ο μανιακός κάνει αναφορές ακόμη και στα ελληνικά κόμματα!

Από τη μέχρι στιγμής ανάγνωση προκύπτει ότι ο μακελάρης της Νορβηγίας, είτε είχε διαβάσει πολύ ελληνικά κείμενα, είτε έχει συνεργασία με κάποιον Έλληνα και αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό.

Από τη μέχρι τώρα ανάγνωση έχουν προκύψει τα εξής σημεία που “δείχνουν” Έλληνα:

•”Μόνο αν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα και η Ελβετία και οι σκανδιναβικές χώρες αφαιρέσουν το σταυρό από τις σημαίες τους, οι μουσουλμάνοι θα αισθανθούν ότι δεν θα γίνονται εις βάρος τους διακρίσεις”.

•”Το 2030 στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 8% του πληθυσμού και το 2070 το 32%”.

•Ο μανιακός κάνει αναφορές και στα ελληνικά κόμματα, τα οποία κατηγορεί ότι ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών. Κάνει ένα διαχωρισμό μεταξύ τους, αναφέροντας ότι η ΝΔ είναι “υπό παρακολούθηση” γι΄αυτό το ζήτημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι “υπό κατηγορία προδοσίας”.

•Σύμφωνα με τον "κατάλογο προδοτών κατηγορίας Α και Β στην Δυτική Ευρώπη", που περιλαμβάνεται στο μανιφέστο του "η Ελλάδα είναι στην 16η θέση με 11.312 περιπτώσεις αντιευρωπαϊκής προδοτικής συμπεριφοράς".

•Κάνει αναφορές σε "στρατιωτική εκστρατεία που θα ξεκινήσει κατά της Τουρκίας με στόχο την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Ανατολίας, τη Βόρεια Κύπρο και την Αρμενική Ανατολική Ανατολία".

•Οι ΗΠΑ, γράφει "θα χρησιμοποιήσουν απειλές και ίσως θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν στρατιωτικά την Τουρκία, το Κόσσοβο, τη Βοσνία Ερζαγοβίνη, τον Λίβανο και τη Συρία".
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news