Home » , , » Άγριο κράξιμο, αποδοκιμασίες, προπηλακισμοί, μπουνιές και φραστικά επισόδεια κατά βουλευτών σε όλη την Ελλάδα

Άγριο κράξιμο, αποδοκιμασίες, προπηλακισμοί, μπουνιές και φραστικά επισόδεια κατά βουλευτών σε όλη την Ελλάδα

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν τέτοιου είδους συμπεριφορές σε όλη την πολιτική σκηνή, οι περισσότεροι εκπρόσωποι το έχουν αντιληφτεί και κρατούν χαμηλούς τόνους, προτιμούν να μην εμφανίζονται στην δημοσιότητα προκείμενου να μην προκαλούν με την παρουσία τους. Τελικά φαίνεται ότι ο δημοφιλέστερος προορισμός πολιτικών φέτος μάλλον θα είναι οι βραχονησίδες……

Άγριο κράξιμο έφαγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, την Κυριακή το βράδυ, παραμονές 15Αύγουστου, όταν περπατούσε με την κουστωδία του και την οικογένεια του στο πλακόστρωτο της Αερόπολης, στη Μάνη.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν, οι πολίτες τον έκραξαν άγρια, λέγοντας ότι εσύ δεν είσαι σωτήρας του λαού, είσαι σωτήρας των τραπεζιτών και ότι είσαι συνδικαλιστής της κακιάς ώρας.

Το γιουχάρισμα συνεχίστηκε μέχρι την ταβέρνα του Πέτρου όπου εκεί σταμάτησαν, λόγω ότι συνοδευόταν και από την οικογένεια του. Οι πολίτες είπαν ότι εμείς σεβόμαστε την οικογένεια του, αντίθετα με αυτόν και το ΠΑΣΟΚ, που εκπροσωπεί και που δεν σέβονται τίποτα .

Προχθές στην ταβέρνα του «Ρεγάντου» στη Λευκάδα πρώην βουλευτής βρισκόταν με μεγάλη παρέα στην ταβέρνα. Εκεί δέχτηκε φραστική επίθεση από πολίτες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν «αγανακτήσει» με τα όσα ελέχθησαν στο διπλανό τραπέζι από την παρέα του πολιτικού

Ένας πελάτης μάς περιγράφει ότι οι τόνοι της φραστικής αντιπαράθεσης ανέβηκαν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να εκτονωθεί το συμβάν, πριν να κλιμακωθούν οι προπηλακισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, «έπεσαν και δυο τρεις μπουνιές» μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επιβεβαιώνει το λεκτικό επεισόδιο, διαψεύδει τη χειροδικία ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, με δηλώσεις του στο Cretalive.

Επεισόδιο μεταξύ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και πολίτη σημειώθηκε, το βράδυ της παραμονής της Παναγίας, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά, κοντά στη Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ένας άνδρας διαπληκτίσθηκε με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα έντονο επεισόδιο, που μπορεί να έπαιρνε και ακραίες διαστάσεις, αν δεν επικρατούσε η ψυχραιμία.

«Το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» – όπως είπε στο Cretalive, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος επιβεβαιώνει το επεισόδιο, διαψεύδει, ωστόσο, ότι ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του. Για μια ακόμη φορά «φταίει» ο ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό το παραμύθι με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το έχει πιστέψει ή να του έχει γίνει εμμονή, δεν εξηγείται αλλιώς…

Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Δεν γλίτωσε τα «ουυυυυ» ο βουλευτής του νομού Τρικάλων κ. Χρήστος Μαγκούφης κατά την εμφάνισή του στο πανηγύρι της Αγναντιάς, την Κυριακή 14 Αυγούστου το βράδυ.

Η εμφάνιση και μόνο, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων αυτό το «καυτό» διάστημα ξεσηκώνει τις αντιδράσεις του λαού θεωρόντας τους υπέυθυνους για την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε.

Έτσι και ο μοναδικός εκπρόσωπος που βρέθηκε στην εκδήλωση κατά τον χαιρετισμό του άκουσε τα γνωστά «ουυυυυυυ» από παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Ο κ. Μαγκούφης όμως δικαιολόγησε την πράξη λέγοντας πως είναι φυσιλογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Κοντά τους είναι και ο ίδιος παίρνοντας τις όποιες αποφάσεις για το καλό της πατρίδας.

Τελειώνοντας ο κ. Μαγκούφης τόνισε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες εγώ σας αγαπώ!!!»

Μήπως και τα «ουυυυ» πλέον χάσανε την αξία τους;;;  

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news