Home » , , » Τον έσωσαν πριν πηδήξει από μπαλκόνι

Τον έσωσαν πριν πηδήξει από μπαλκόνι

Στο παρά πέντε σώθηκε ένας 21χρονος που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό, γιατί τον είχε εγκαταλείψει η φίλη του. Άντρες της Άμεσης Δράσης Αττικής, σε συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρενέβησαν και απέτρεψαν τον παρ’ ολίγον αυτόχειρα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Παλαιό Φάληρο, να κλαίει με αναφιλητά. Λίγες ώρες νωρίτερα ο 21χρονος είχε ενημερώσει τους φίλους του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε εικονικά «δωμάτια επικοινωνίας» (chat rooms) ότι σκόπευε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έφτασαν στα ίχνη του από την απόφαση ενός από τους διαδικτυακούς φίλους του να ενημερώσει την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκείνος απέστειλε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο ανέφερε ότι ο 21χρονος είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει με συγκεκριμένο τρόπο. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το προσωπικό του ιστότοπου και εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 21χρονου, τα οποία διερευνήθηκαν ψηφιακά.

Οι επόμενες κινήσεις ήταν να ενημερωθεί η Εισαγγελία Αθηνών και να μεταβεί στο σπίτι του νεαρού κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που με τη συνδρομή αστυνομικών της Αμεσης Δράσης Αττικής απέτρεψε την τελευταία στιγμή την αυτοκτονία.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο 21χρονος είχε περάσει πρόσφατα ερωτική απογοήτευση, αφού, όπως εξήγησε στους αστυνομικούς και τους ψυχολόγους που τον ανέλαβαν, η φίλη του τον είχε εγκαταλείψει τρεις φορές.

Espressonews

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news