Home » , » Νέο "χτύπημα" Αμβροσίου κατά Ιερά Συνόδου και πολιτικών

Νέο "χτύπημα" Αμβροσίου κατά Ιερά Συνόδου και πολιτικών

Tι και αν έγινε πρωτοσέλιδο με την περίπτωση του χουντικού Ντερτιλή, και την πρόθεσή του να τον επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος... δεν το βάζει κάτω! Λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Καλάβρυτα, μία ημέρα πριν την είσοδό μας στον Αύγουστο, φρόντισε να εξαπολύσει επίθεση κατά της Ιεράς Συνόδου αλλά και των πολιτικών, με προσανατολισμένο στόχο, αυτούς της κυβέρνησης.

Ο κ. Αμβρόσιος, παρά το από 17ης Ιουλίου έγγραφο της Ιεράς Συνόδου, με το οποίο τον παρατηρούν για όσα κατά καιρούς γράφει και λέει, δηλώνει πως... αποφάσισε να μιλήσει και πάλι, παρά το γεγονός πως το παραπάνω έγγραφο τον καθιστά... αφωνότερο των ιχθύων!

Απευθυνόμενος στην Ιερά Σύνοδο την κατηγορεί για αδράνεια αφού:

* Οι πολιτικοί θέλουν να απαγορεύσουν την κρούση των καμπανών για να μειωθούν οι θόρυβοι. «Άι, να χαθείτε παλιοτόμαρα» ψιθύρισε κάποιος χριστιανός δίπλα μου, καθώς εδιάβαζε τη σχετική είδηση. Δεν εγκρίνω την ορολογία, την μεταφέρω όμως επί λέξει για να σας μεταφέρω τήν αγανάκτηση του μέσου πολίτη» γράφει στο blog του.

* Οι Συνοδικοί Σύνεδροι δεν βλέπουν την δυστυχία που κυριαρχεί ήδη στην Πατρίδα μας, τους κομισάριους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, οι οποίοι έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Αθήνα, το ότι χάνεται πια ένα μικρό ή και μεγάλο μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, της εδαφικής μας ακεραιότητος, και μέρος του εθνικού μας ορυκτού πλούτου.

* Οι Συνοδικοί Ιεράρχες δεν βλέπουν τη γενική σαπίλα που κυριαρχεί σ΄ ολόκληρο το πολιτικό Σύστημα και η οποία έχει διαβρώσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος.

* Οι Συνοδικοί Ιεράρχες δεν βλέπουν ότι η φορολογία έχει βυθίσει στη δυστυχία το μεγαλύτερο μέρος του Λαού μας, ότι η ανεργία αυξάνεται αλματωδώς, ότι τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις κλίνουν η μία μετά την άλλη. Όσοι όμως χρωστούν στην Εφορία από 5.000 € και άνω θα φυλακίζονται! Την ίδια ώρα όμως «παραγράφηκε η δωροδοκία εις βάρος του Τσοχατζόπουλου».

* Οι Συνοδικοί Ιεράρχες δεν βλέπουν ότι η Κυβέρνηση αρνείται να διορίσει Εφημερίους στα χωριά μας και εφαρμόζει την αναλογία 1 πρός 10, που ισχύει για τους υπαλλήλους του Δημοσίου. Ο ιερεύς λοιπόν εξισώνεται με τον νεκροθάφτη, τον υπάλληλο δηλ του κοιμητηρίου! Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει νέο γραφείο, και δαπανά το ποσόν των 1.300.000 € για την διαρρύθμιση και την επίπλωσή του!

* Ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου «...σε μια συζήτηση με νέους, η οποία μεταδόθηκε από το διαδίκτυο την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 ακούστηκε να λέγει ότι η Κυβέρνηση έχει ως στόχο της να πάρει πρωτοβουλίες που θα προβάλλουν ως πρότυπο τη συντροφικότητα ζευγαριών του ίδιου φύλου»! Τόση κουφαμάρα λοιπόν έχει πέσει στο Συνοδικό Μέγαρο;

thebest.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news