Home » , » “Λυμπερόπουλος: Σταματήστε να πληρώνετε τα δάνεια στις τράπεζες!”

“Λυμπερόπουλος: Σταματήστε να πληρώνετε τα δάνεια στις τράπεζες!”

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνουν πλέον οι κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων, καθώς κοντά στο αίτημα προς την κυβέρνηση να αποσύρει το νόμο Ραγκούση, προστίθεται και η παραίνεση της ηγεσίας τους για στάση πληρωμών προς τις τράπεζες!

Χιλιάδες οδηγοί ταξί από διάφορες γωνιές της Ελλάδας έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο νομοσχέδιο και να αποπειραθούν, όπως υποστηρίζουν να περικυκλώσουν τη Βουλή την ώρα που μέσα στο κτίριο ο υπουργός Υποδομών, κ. Ραγκούσης θα ενημέρωνε το ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για το νέο νομοσχέδιο. 
 
Οι οδηγοί ταξί υποσχέθηκαν άμεσες κινητοποιήσεις σύντομα και μαζί με τους οδηγούς των φορτηγών, ενώ πριν φύγουν από το Σύνταγμα άρχισαν κυριολεκτικά τους χορούς. 

Χαρακτηριστικό είναι του μεγάλου αριθμού των οδηγών ταξί που είχαν συγκεντρωθεί είναι πως παρέμειναν για πολύ ώρα κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο. Της πορείας προηγήθηκε μηχανοκίνητη πορεία των οδηγών ταξί. 

 Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μπροστά στο Σύνταγμα έκανε λόγο για χούντα του ΠΑΣΟΚ, που οι οδηγοί ταξί πρέπει να ρίξουν από την εξουσία, ενώ κάλεσε όλους τους συναδέλφους του να κάνουν στάση πληρωμών προς τον οργανισμό ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αλλά και να μην πληρώνουν τις δόσεις των τραπεζών για τα δάνεια που έχουν λάβει για την αγορά ταξί. Μάλιστα, δήλωσε πως "όποιος έρθει να μας πάρει το σπίτι, εμείς θα το καίμε".

Μάλιστα ο κ. Λυμπερόπουλος προχώρησε ένα βήμα περισσότερο λέγοντας πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο θα στοχοποιηθούν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 

 Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι αυτοκινητιστές έκαψαν ένα φέρετρο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, λέγοντας πως αντιπροσωπεύει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. 

 Στο πλευρό των οδηγών ταξί βρέθηκε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την κυβέρνηση να δημεύσει τις περιουσίες τους. 

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης ενημέρωσε τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ, για τις τελικές ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου, το οποίο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και μόλις πριν από μία εβδομάδα, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news