Home » , » Με διαμαρτυρία αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών ανοίγει η αυλαία στη ΔΕΘ

Με διαμαρτυρία αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών ανοίγει η αυλαία στη ΔΕΘ

Ανοίγει αύριο για τα καλά η αυλαία των κινητοποιήσεων ενόψει της έναρξης της 76ης ΔΕΘ. Η συμπρωτεύουσα θα βρίσκεται σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, για την αποφυγή επεισοδίων κατά τις διαδηλώσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι οι μαζικότερες των τελευταίων ετών.

Στις 5.30 το απόγευμα, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, έχει προγραμματιστεί η διαμαρτυρία των αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι των τριών Σωμάτων, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τις μισθολογικές περικοπές που υφίστανται, κάνοντας παράλληλα λόγο για τις σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.


Απόρθητο φρούριο θα θυμίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που θα ανεβαίνει στο βήμα του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης», ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, για να εγκαινιάσει τη φετινή διοργάνωση.


Για την αποφυγή εντάσεων, η πρόσβαση των διαδηλωτών προς το Συνεδριακό Κέντρο, απ’ όπου διέρχονται παραδοσιακά όλες οι πορείες, σχεδιάζεται να αποκλειστεί με την τοποθέτηση του φράχτη από μέταλλο και πλεξιγκλάς. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί αντλία ρίψης νερού και θα βρίσκεται έτοιμο να αναλάβει δράση θωρακισμένο όχημα, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο.


Τη σκυτάλη παίρνουν το Σάββατο οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, φοιτητικοί σύλλογοι, ιδιοκτήτες ταξί και φίλαθλοι του Ηρακλή.


protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news