Home » » Για την προάσπιση του δικαιώματος στην ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας

Για την προάσπιση του δικαιώματος στην ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας




Για την προάσπιση του δικαιώματος στην ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η δικαιοσύνη πέρα από τα θεσμικά όργανα και τους νόμους, πηγάζει και από τη δημοσίευση. Την ειλικρινή, χωρίς εμπάθεια και σκοπιμότητες ενημέρωση.

Ευτυχώς, για την Ελλάδα οι ανεξάρτητες φωνές στον Τύπο και ειδικά στη διαδικτυακή ενημέρωση - blogs και sites - καλύπτουν αυτή τη μαύρη τρύπα στην ενημέρωση, που σκοπίμως έχει δημιουργηθεί από τους έξωθεν και έσωθεν δυνάστες μας.
Εμείς, όλοι που συμμετέχουμε στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», δεν έχουμε να πούμε παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συμπολίτες μας και στους δημοσιογράφους, που προς πείσμα των καιρών, παλεύουν για την Ελευθεροτυπία και την ενημέρωση χωρίς «παρωπίδες» και «κουκούλες».
Είμαστε δίπλα, σε κάθε Έλληνα που υποφέρει και θα πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων μαζί με τους υπόλοιπους δημοκρατικούς συμπολίτες μας, ώστε αυτή η χώρα να σηκωθεί ξανά και να πάρει τη θέση που της ανήκει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news