Home » , , » Απ. Γκλέτσος: Μια γριούλα μου είπε: "αν μου πάρεις τη Βοήθεια, καλύτερα σκότωσέ με"

Απ. Γκλέτσος: Μια γριούλα μου είπε: "αν μου πάρεις τη Βοήθεια, καλύτερα σκότωσέ με"

Ο Αντιπερειφεριάρχης Θωμάς Στάικος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Βαγγέλης Τετριμίδας, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Μουστάκας και πολλοί άλλοι, βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό των εργαζομένων στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", που  πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και κατέβηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κάνοντας πορεία και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Με... μπροστάρη τον δήμαρχο Στυλίδας , Απόστολο Γκλέτσο και με μαύρες σημαίες στα χέρια, οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν από την Πανεπιστημίου και κατέληξαν στο υπουργείο Εργασίας. Πέρασαν και... απέναντι, στο κτίριο της Διαχειριστικής Αρχής του υπουργείου για να συναντηθούν με εκπροσώπους της, αφού η συγκεκριμένη Αρχή έχει την ευθύνη για τα προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι".

 Oι εργαζόμενοι ζητούν τη προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. 

 Διεκδικούν ακόμη τη δημιουργία μόνιμων δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και κοινωνικών υπηρεσιών στους ΟΤΑ. Επίσης ζητούν την εξασφάλιση του κόστους μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων στις προνοιακές δομές.

Όπως δήλωσε στο Newsit ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Φωκίδας,  Λάμπρος Γκουλντάς "θέλουμε μια λύση μόνιμη και οριστική". 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news