Home » , , » Ο Γκλέτσος αναρρώνει στο σπίτι

Ο Γκλέτσος αναρρώνει στο σπίτι

Στο σπίτι του αναρρώνει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μετά το άγριο επεισόδιο με τον συνεργάτη του και πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ευάγγελο Κυριακίδη.
Οι δύο άντρες που πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο με μώλωπες και εκδορές, έλαβαν εξιτήριο, αφού αισθάνονταν καλύτερα. Πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, αφού έχουν αλληλομηνυθεί.

Χθες το πρωί μήνυση κατά του δημάρχου υπέβαλε και ο πατέρας του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Κυριακίδης, ισχυριζόμενος ότι ο Απόστολος Γκλέτσος εισέβαλε στο ναυτιλιακό του γραφείο και προκάλεσε ζημιές, ενώ αφαίρεσε και ένα λάπτοπ.

Η «Espresso» επικοινώνησε χθες με τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά εκείνος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για όσα έγιναν με τον υπεύθυνο της «Παραμυθοχώρας» Ευάγγελο Κυριακίδη και αρκέστηκε να πει: «Θα τα πούμε, όταν ο εισαγγελέας πάρει την απόφασή του. Εχει οριστεί δικάσιμος».

Αιτία του επεισοδίου που συγκλόνισε τη Στυλίδα, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, ήταν οι καταγγελίες που έφτασαν στα αφτιά του για χρήση ναρκωτικών ουσιών στο χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Στυλίδας, την «Παραμυθοχώρα».

Η είδηση τον εξόργισε κι έτσι μετέβη στο γραφείο του κ. Κυριακίδη για να ζητήσει εξηγήσεις. Λόγο στον λόγο, οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο μεν δήμαρχος με τάσεις λιποθυμίας, καθώς αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και ο κ. Κυριακίδης με ζάλη και πόνους σε όλο το σώμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news