Θρίλερ στον ΟΕΚ


Ένα ανθρώπινο δράμα εκτυλίσσεται τις τελευταίες τέσσερις ώρες στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού. Μία εργαζόμενη παραμένει σκαρφαλωμένη στο περβάζι του κτηρίου, όπου στεγάζεται ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, απειλώντας να πέσει στο κενό, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να καταργήσει τον οργανισμό, αφήνοντας μετέωρους 1.400 υπαλλήλους.


Ήταν λίγο μετά τις 11.30 το πρωί όταν ένα ζευγάρι βρέθηκε στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου στα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας -που τελεί υπό κατάργηση, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νέου Μνημονίου- και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να αποτρέψουν το ζευγάρι από το να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Λίγο αργότερα, ο άνδρας εισήλθε στο κτήριο, η γυναίκα όμως παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για απελπισμένο ζευγάρι από την Πρέβεζα, που διαμαρτύρεται για το κλείσιμο του Οργανισμού, που προβλέπεται από το νέο Μνημόνιο, καθώς όπως φώναζαν δεν έχουν χρήματα για να φροντίσουν το παιδί τους, το οποίο είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Ο άνδρας εργάζεται ως εργοδηγός, ενώ η γυναίκα είναι πολιτικός μηχανικός. Τραγική φιγούρα η μητέρα της γυναίκας, η οποία έχει σπεύσει στο σημείο και παρακολουθεί με αγωνία τα όσα συμβαίνουν. Ο ψυχολόγος της αστυνομίας που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις ζητεί από τον κόσμο να αποχωρήσει από το σημείο.

Λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι η γυναίκα άρχισε να κάνει περίεργες κινήσεις στο μπαλκόνι του κτηρίου, κινήθηκε προς τα μπροστά και κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθια. Ο κόσμος της φώναζε δυνατά «όχι» για να μην προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τοποθέτησαν και δεύτερο προστατευτικό στρώμα, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε στο zougla radio ο κ. Κοκκαλάκης, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει αφήσει ένα δισέλιδο σημείωμα στο οποίο ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια. Στο σημείωμα αναφέρεται σε πολιτικούς που την οδήγησαν στην απόγνωση.

Η πρόεδρος του ΟΕΚ, κα Κοτίδου, σε επικοινωνία με τη zougla.gr ανέφερε πως θα περιμένει να τελειώσει πρώτα το συμβάν και μετά θα προχωρήσει σε δηλώσεις.

Εργαζόμενοι του ΟΕΚ το τελευταίο διάστημα είχαν προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς και συγκέντρωναν χρήματα προκειμένου να μπορέσουν να βοηθήσουν το ζευγάρι να παράσχει στο παιδί του την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news