Home » , » Ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζει συσσίτια για τους άπορους!

Ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζει συσσίτια για τους άπορους!

Ένα άλλο «πρόσωπο» έδειξε ο Ηλίας Ψινάκης, μέσα από τη συνέντευξη που παρέθεσε στο «Λοιπόν». Μίλησε αποκλειστικά για τα συσσίτια και για τη βοήθεια που προσφέρει στο έργο της Εκκλησίας της Ελλάδας και των δήμων.
 

«Με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι πολιτικοί τη χώρα το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό, όλοι το περιμέναμε δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Με το να βρίζεις αυτούς που το δημιούργησαν δεν αλλάζει κάτι, το παιδάκι συνεχίζει να πεινάει. Σημασία, έχει τι κάνει ο καθένας μας για να βοηθήσει». Για το αν η κρίση επηρέασε και τη δική του ζωή δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν:

 «Όλους μας έχει επηρεάσει η κρίση. Δεν έχει σημασία αν έχεις να φας ή όχι, όλων η ζωή έχει αλλάξει και η δική μου φυσικά». Όσο για το αν όλο αυτό μας ήρθε λίγο ξαφνικό είπε: «Έτσι όπως τα κάνανε, το ξέραμε ότι θα φτάσουμε εκεί. Απλά, όταν τρως το χαστούκι, το συνειδητοποιείς. Κι εγώ, μην νομίζετε, ζούσα στην κοσμάρα μου, τα δύο τελευταία χρόνια ξύπνησα».

«Υπάρχουν ακόμη πιο δραματικές εικόνες, γριούλες που λιποθυμούν από την πείνα, παιδάκια που κλέβουν από το περίπτερο μια σοκολάτα να φάνε. Τόσα χρόνια ζούσα στον κόσμο μου...Το άκουγα ότι υπάρχει αυτή η δυστυχία, όλοι το ακούμε, αλλά μόνο αν το δεις με τα μάτια σου, καταλαβαίνεις το μέγεθος. Κι αυτό σε κάνει να θέλεις να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς» αποκαλύπτει ο Ηλίας Ψινάκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ...


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news