Home » , , » «Τράπεζα αναμνήσεων» για να μαθαίνουν οι νέοι

«Τράπεζα αναμνήσεων» για να μαθαίνουν οι νέοι

Οι αφηγητές θα πρέπει να είναι αυστηρά γεννημένοι πριν από το 1950.Την εικόνα της οικογένειας να κάθεται γύρω από το τζάκι και να ακούει τον παππού να διηγείται ιστορίες από τα παλιά προσπαθεί να επαναφέρει η ομάδα της «τράπεζας αναμνήσεων».

Πρόκειται για μια τράπεζα διαφορετική από τις υπόλοιπες, που δεν ασχολείται με χρηματικές συναλλαγές αλλά με αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες. Μια τράπεζα διαδικτυακή που ήδη γνωρίζει επιτυχία σε άλλες χώρες και που πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνιση της και στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα μπορεί να δει κανείς ανθρώπους να αφηγούνται προσωπικά βιώματα από την Κατοχή ή ιστορίες που καλύπτουν πολλές θεματικές ενότητες, όπως ιστορικά γεγονότα, εκπαίδευση, φιλία και μετανάστευση.


Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, η τράπεζα μοιάζει σε λειτουργία με το δημοφιλές youtube. Μπορεί ο καθένας να ανεβάζει βίντεο με την ιστορία του. Ο μοναδικός περιορισμός είναι οι αφηγητές να σέβονται τους ηθικούς και νομικούς κανόνες και να είναι γεννημένοι πριν από το 1950.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news