Home » , , » Χειρουργήθηκε ο πρόεδρος της ΕΦΕ - Εισαγγελέας για τον τραυματισμό του Μάριου Λώλου

Χειρουργήθηκε ο πρόεδρος της ΕΦΕ - Εισαγγελέας για τον τραυματισμό του Μάριου Λώλου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες τραυματισμού του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), Μάριου Λώλου, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.

Με εντολή της κυρίας Ράικου, αναμένεται να μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση δύο εισαγγελείς, ενώ παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση, που διατάχθηκε για την υπόθεση.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε γνωστοποιήσει ότι διενεργείται κατεπείγουσα δικαστική έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να μην υπάρξει αμφιβολία για το αδιάβλητο του πορίσματος σχετικά με τις συνθήκες τραυματισμού του προέδρου της ΕΦΕ.


Για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την άμεση απόδοση ευθυνών δεσμεύθηκε, από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.


Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου συνερχόταν η 14η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησαν φωτορεπόρτερ.
Οι φωτορεπόρτερ διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του προέδρου της Ένωσής τους, Μάριου Λώλου, από δυνάμεις των ΜΑΤ και ζητούν να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

«Αυτό το χτύπημα δεν ήταν στον Μάριο, ήταν στο κεφάλι, στα μάτια και τα αυτιά όλων μας».


Με αυτά τα λόγια οι φίλοι και συνάδελφοι του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ καταγγέλλουν το χτύπημα που δέχθηκε ο Μάριος Λώλος από άνδρα των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος.



  Στο μεταξύ, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του ιδιωτικού θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο φωτορεπόρτερ, κ. Μάριος Λώλος, έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Οι απεικονιστικές εξετάσεις από τον «Ευαγγελισμό» όπου είχε διακομιστεί μετά τον τραυματισμό του το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, είχαν δείξει εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαραχνοειδή αιμορραγία.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΓΕΙΑ «ο ασθενής υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news