Home » , » Συναυλία για τους γιατρούς του κόσμου με εισιτήριο μια αντιβίωση, ένα παυσίπονο ή ένα κουτί γάλα

Συναυλία για τους γιατρούς του κόσμου με εισιτήριο μια αντιβίωση, ένα παυσίπονο ή ένα κουτί γάλα

Η μουσική μάς φέρνει πιο κοντά και εν μέσω κρίσης οι άνθρωποι δίνουν ένα χέρι βοήθειας στους Γιατρούς του Κόσμου προσφέροντας αντί για αντίτιμο εισιτηρίου, ένα κουτί αντιβίωση για ενήλικες ή παιδιά, ένα κουτί παυσίπονα ή ένα κουτί γάλα, υλικά που θα διατεθούν για τις ανάγκες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.
Τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Μαΐου 2012 και ώρα 20.30 στην «Τεχνόπολη» του δήμου Αθηναίων διοργανώνουν η ΕΡΤ Α.Ε., η «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων, οι Εncardia και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Στη μουσική αυτή βραδιά θα συμπράξουν το συγκρότημα Εncardia, που θα ερμηνεύσει τραγούδια της ιταλικής αντίστασης των αρχών του 20ού αιώνα και νεότερα, ο Ηλίας Λογοθέτης, οι Ballo del mare στα βήματα της tarantella pizzica και η Ομάδα Κρουστών του «ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση».

Ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης ανέφερε ότι η συναυλία αποτελεί μια σημαντική πράξη στήριξης του έργου της οργάνωσης, η οποία παρέχει πολύπλευρη βοήθεια σε περισσότερα από 30.000 άτομα κάθε χρόνο, που ανήκουν στις πλέον ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Γεράσιμος Νοταράς υπογράμμισε ότι οι δράσεις αλληλεγγύης ενδυναμώνουν τους δεσμούς των μελών της κοινωνίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, προσθέτοντας ότι ανάλογες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον κοινωνικό ρόλο ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Τέλος, για τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει η μουσική στο να φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους μίλησε ο κ. Κώστας Κωνσταντάς από το συγκρότημα Encardia, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news