Home » , » Συνταγματάρχης του Τουρκικού στρατού συνελήφθη για δολοφονία χριστιανών

Συνταγματάρχης του Τουρκικού στρατού συνελήφθη για δολοφονία χριστιανών

Ένας συνταγματάρχης του Τουρκικού στρατού συνελήφθη κατηγορούμενος για συνωμοσία που είχε σκοπό την δολοφονία χριστιανών και άλλων μειονοτικών, η ευθύνη για τις οποίες θα επιρρίπτονταν σε ισλαμιστές, σε μια προσπάθεια να δυσφημιστεί την κυβέρνηση.

Ο συνταγματάρχης Λεβέντ Γκιλμέν συνελήφθη στη Σμύρνη. Ο ίδιος είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν. Η υπόθεση σχετίζεται με την ευρύτερη έρευνα για το δίκτυο «Εργκενεγκόν», στο πλαίσιο της οποίας έχουν συλληφθεί εκατοντάδες εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων.

Επίσης, δεν γλίτωσαν ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι και δικαστικοί, που κατηγορούνται για διάφορες συνωμοσίες με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παίρνει τη μεγάλη εκδίκηση από το κεμαλικό κατεστημένο που είχε κλείσει και τον ίδιο στη φυλακή, με τους Τούρκους στρατηγούς να αποδεικνύονται πολύ λίγοι – σχεδόν ανθρωπάκια – για να προστατεύσουν όχι τα κεκτημένα τους, αλλά την ίδια τους την αξιοπρέπεια.

 prionokordela.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news