Home » , , » Στα χέρια του Ντέϊβιντ Μπέκαμ η Ολυμπιακή Φλόγα

Στα χέρια του Ντέϊβιντ Μπέκαμ η Ολυμπιακή Φλόγα

Υπό βροχή ολοκληρώθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας...στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων του Λονδίνου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Πριγκίπισσας Αννας του Ηνωμένου Βασιλείου, Βρετανών αξιωματούχων και πλήθους κόσμου. Παρών στο Καλλιμάρμαρο και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στο Βρετανό ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ στράφηκαν τα βλέμματα κατά την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγα στην αγγλική αντιπροσωπεία, ο οποίος κατέφθασε ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός στο βροχερό Καλλιμάρμαρο, όπου.... οι Λονδρέζοι έφεραν και τον καιρό τους.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέδωσε τη φλόγα στην πριγκίπισσα Άννα, καθώς και στον 37χρονο ποδοσφαιριστή Ντ. Μπέκαμ.


Την τελετή άνοιξε ο Αλέξης Κωστάλας, με αναφορές στη φιλοξενία των Ελλήνων, ενώ ο Μάριος Φραγκούλης απήγγειλε τον εθνικό ύμνο και χορωδίες παιδιών τραγούδησαν τον ολυμπιακό ύμνο.


Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι εισήλθαν στο Στάδιο ο Πύρρος Δήμας και ο Κινέζος Ολυμπιονίκης Λι Νινγκ, ο οποίος είχε ανάψει το βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.

Την Ολυμπιακή Φλόγα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος στην Πριγκίπισσα Άννα. Απόψε η Φλόγα θα «διανυκτερεύσει» στη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα και αύριο θα «πετάξει» με ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος για τη στρατιωτική βάση Κούλντροουζ στην Κορνουάλη, από όπου θα ξεκινήσει και η Λαμπαδηδρομία επί βρετανικού εδάφους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news