Home » , » Η αστυνομία στην... υπηρεσία της Χρυσής Αυγής

Η αστυνομία στην... υπηρεσία της Χρυσής Αυγής

«Σαρωτική» αλλαγή έχει φέρει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η είσοδος της «Χρυσής Αυγής» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας που μέχρι και τις εκλογές παρακολουθούσαν στενά τις κινήσεις Χρυσαυγιτών ιδιαίτερα μετά και τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, τον περασμένο Μάιο, στη Βικτώρια, πλέον αναλαμβάνουν το ρόλο φρούρησής τους, όπως άλλωστε επιβάλλει η νομοθεσία.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι μέλη της «Χρυσής Αυγής» που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από ομάδα 20-30 αστυνομικών της κρατικής ασφάλειας, πλέον θα φρουρούνται, μιας και η νομοθεσία ορίζει ότι οι βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους έναν ή δύο φρουρούς για την προστασία τους.

Ως εκ τούτου, υπολογίζεται ότι περίπου 80-100 αστυνομικοί αναμένεται να διατεθούν για την φρούρηση μελών αλλά και των γραφείων της «Χρυσής Αυγής».
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι η οργάνωση έχει εκ των προτέρων σχηματίσει σύστημα «αυτοπροστασίας» με δικά της μέλη, άρα το μόνο που μένει είναι να διαπιστωθεί πώς οι αστυνομικοί θα «συνυπάρξουν» με τις ομάδες αυτές.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες για συνεργασία αστυνομικών με μέλη της «Χρυσής Αυγής».


zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news