Home » , , » Την Πέμπτη θα δικαστεί η εκλογική αντιπρόσωπος της Λαμίας

Την Πέμπτη θα δικαστεί η εκλογική αντιπρόσωπος της Λαμίας

Για την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, πήρε προθεσμία να δικαστεί η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία κατηγορείται ότι άλλαζε ψηφοδέλτια στο 128ο εκλογικό τμήμα της Λαμίας. Το μεσημέρι της Δευτέρας προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας, όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες υπεξαγωγής εγγράφων για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.


Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια του αυτόφωρου ζήτησε προθεσμία και η υπόθεση της θα εκδικαστεί στις 21 Ιουνίου. Το δικαστήριο, εξάλλου, αποφάσισε τη διακοπή της κράτησής της, που είχε διαταχθεί από την Κυριακή το βράδυ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας κάνει λόγο για "νοθεία" σημειώνοντας πως "το απαράδεκτο γεγονός συνέβη σε εκλογικό τμήμα με πλήρη συγκρότηση εφορευτικής επιτροπής και παρουσία εκπροσώπων άλλων κομμάτων".

"Η ευήθεια δηλαδή η αγαθοσύνη, η αφέλεια, η χαζομάρα, η βλακεία είναι λόγος απαλλαγής" ήταν το σχόλιο του νεοεκλεγέντος βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου ο οποίος ωστόσο αναφερόμενος στο περιστατικό έκανε λόγο για γνωστή τακτική κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των σταυρών των υποψηφίων βουλευτών. 

Φόβους ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Παρμενοπούλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news