Home » , » Euro 2012: Στον τελικό του Euro η Ιταλία... στο σπίτι της η Γερμανία

Euro 2012: Στον τελικό του Euro η Ιταλία... στο σπίτι της η Γερμανία

Όλη η Ελλάδα έχει… τρελαθεί με τον Πίου και τη μεταγραφή του. Η Ευρώπη όμως έχει τρελαθεί με τον Μάριο το… μαύρο πιστόλι που μόνος οδήγησε την Ιταλία σε μία μεγαλειώδη πρόκριση επί της Γερμανίας. Πετυχαίνοντας δύο γκολ, έδωσε τη νίκη με 2-1 στη «σκουάντρα ατζούρα» αφήνοντας τους Γερμανούς με την όρεξη.

Τα «πάντσερ» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 7΄ο Χούμελς έκανε την προβολή με τον Πίρλο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Η απάντηση των Ιταλών ήταν άμεση και αφού προειδοποίησαν με τα σουτ των Μοντολίβο (18’) και Κασάνο (19’), ήρθε ένα λεπτό αργότερα ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «ατζούρι» ανοίγοντας το δρόμο προς τον τελικό.

Μέχρι οι δύο ομάδες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της αναμέτρησης, ο Σούπερ Μάριο χτύπησε και πάλι! Στο 36’ βγήκε στην αντεπίθεση μετά από εντυπωσιακή πάσα του Μοντολίβο και με τρομερό σουτ έκανε το 2-0!

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ δεν κατάφερε να αντιδράσει ποτέ. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είχε κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την άμυνα της ομάδας του Τσέζαρε Πραντέλι.

Μάλιστα, οι Ιταλοί θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, ωστόσο οι Μάρκίσιο (67’, 76’) και Ντι Νατάλε (83’) απώλεσαν τις ευκαιρίες τους, χωρίς βέβαια αυτό να στοιχίζει στην ομάδα τους. Το μόνο που κατάφεραν οι Γερμανοί, ήταν να μειώσουν στο 92΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζίλ. Πλέον η Ιταλία θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην Ισπανία, δείχνοντας πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τους «φούριας ρόχας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news