Home » » Ένας απο τους γνωστότερους ιατρούς της Φθιώτιδας έκανε το σταυρό του και έπεσε στο κενό.

Ένας απο τους γνωστότερους ιατρούς της Φθιώτιδας έκανε το σταυρό του και έπεσε στο κενό.


Ένας απο τους γνωστότερους ιατρούς της Φθιώτιδας , ακτινολόγος , έθεσε σήμερα το πρωί τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το πέμπτο όροφο του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λαμίας, στις 8 και μισή το πρωί, το οποίο υπηρέτησε ως διευθυντής του Ακτινολογικού τμήματος επί σειρά ετών.
Είχε συνταξιοδοτηθεί εδώ και μερικούς μήνες και λέγεται απο φιλικούς κύκλους ότι ήταν αρκετά αγχωμένος διότι ειχε καθυστερήσει να του καταβληθει η σύνταξη και το εφάπαξ .
Εκτός απο την ιδιότητα του επιστήμονα ιατρού ακτινολόγου είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος και ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με το συνδιασμό της κ. Τένης Οικονόμου.
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 η ώρα το πρωί, στον πέμπτο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας. Ο αυτόχειρ ιατρός πήγε να δει την πεθερά του η οποία νοσηλεύεται εκεί. Βγήκε στο περβάζι του ορόφου και οι συνοδοί οι οποίοι τον αντιλήφθηκαν κατάλαβαν τις προθέσεις του και ειδοποίησαν την ασφάλεια του νοσοκομείου. Άμεσα σήμανε συναγερμός και κατέφτασαν ...Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ.
Ανένδωτος αγνόησε τους συναδέλφους του, τον ειδικό διατραγματευτή, τους
άντρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, τους φίλους και τους συγγενείς. Aπαίτησε να μην υπάρχει στο χώρο κανείς ένστολος και να μην αναπτυχθεί το διασωστικό στρώμα το οποίο είχε στη διάθεσή της η διασωστική ομάδα γιατί θα έπεφτε.
Μετά απο τρεις ώρες και πλέον διαπραγματεύσεων και ενώ  αναπτύχθηκε, παρά την απαίτησή του , το διασωστικό στρώμα, έτρεξε στην αντίθετη πλευρά και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ένας θάνατος ο οποίος δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο καταγράφηκε ζωντανά από την οικογένειά του, τους συναδέλφους του επί χρόνια, πολιτικούς και πλήθος κόσμου που είχε προστρέξει στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου με σκοπό να τον αποτρέψει .
Υπήρξε άνθρωπος του μέτρου και της λογικής και τα οικογενειακά προβλήματα και οι πιέσεις τις οποίες δεχόταν  ίσως να ήταν και οι αιτίες που τον οδήγησαν στην πράξη του. Ο ίδιος δεν έδωσε καμία εξηγηση και ήταν αποφασισμένος . Έκανε το σταυρό του και έπεσε στο κενό.
Ο θάνατος του 64 χρονου επιστήμονα βύθισε στη θλίψη όλο το λαό της Φθιώτιδας. Αν και για μια ζωή έσωζε τους συνανθρώπους του , αρνήθηκε να σωθεί απο τους ίδιους.
Το Ράδιο Ρούμελη Νews ....εκφράζει τη βαθιά του λύπη , στα δυο του παιδιά , στη σύζυγό του, στους συγγενείς και στους φίλους.
Σε ένα Νοσοκομείο το οποίο είναι υπό κατάρρευση, η αυτοκτονία αυτή ίσως προαναγγέλει το μέλλον.
Η αυτοχειρία είναι η μέγιστη πράξη άρνησης της ζωής.


Ν . Σαμούρκας

-------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του Ιατρού – Αυτοδιοικητικού Ευάγγελου Κουβέλη εκφράζουν στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος τα συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news