Home » » Τι πρέπει να προσκομίσουν οι φοιτητές για Παροχή στεγαστικού επιδόματος (1000 ευρω)

Τι πρέπει να προσκομίσουν οι φοιτητές για Παροχή στεγαστικού επιδόματος (1000 ευρω)

Προσκομίζοντας μόνο απλές φωτοτυπίες θα μπορούν οι φοιτητές να αποκτούν το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ.
Τα παραπάνω αναφέρει σχετική εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ. Η επικύρωση αντιγράφου θεωρημένου από τη ΔΟΥ μισθωτηρίου συμβολαίου από το πρωτότυπο που τηρείται στο αρχείο της γίνεται μόνο από δικηγόρο. Αντίγραφο του ήδη επικυρωμένου, από δικηγόρο ακριβούς αντιγράφου, επικυρώνει οποιαδήποτε Διοικητική Αρχή ή Κ.Ε.Π. όσες φορές απαιτείται.

Συνεπώς, για το εν λόγω δικαιολογητικό, νομίμως επικυρωμένο, κατά τα ανωτέρω, πρέπει ένα αντίγραφό του να έχει επικυρωθεί πρώτα από δικηγόρο.



Ωστόσο σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών μπορούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να δεχθούν απλές φωτοτυπίες των μισθωτηρίων συμβολαίων, συνοδευόμενα από την κατά την παρ. 5 του άρθρου 3 του Ν.2690/1999, όπως ισχύει, υπεύθυνη δήλωση, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων.

Αναφορικά με το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων αυτό είναι διοικητικό έγγραφο. Επομένως, στην περίπτωση υποβολής του δικαιολογητικού αυτού, πρέπει να γίνεται δεκτό και αντίγραφό του, που έχει επικυρωθεί από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή τα Κ.Ε.Π., καθώς και απλή Φωτοτυπία αυτού συνοδευόμενη από την κατά την παρ. 5 του άρθρου 3 του Ν.2690/1999, όπως ισχύει, υπεύθυνη δήλωση, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων.

Επίσης, το ηλεκτρονικά χορηγούμενο εκκαθαριστικό σημείωμα μέσω του συστήματος TAXISNET, έχει ισχύ ακριβούς αντιγράφου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της αριθ. 2837/0030/11.11.2003 (Β' 1685) απόφασης του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και συνεπώς πρέπει να γίνεται αποδεκτό, χωρίς να απαιτείτε περαιτέρω διατυπώσεις ή διαδικασία επικύρωσής του.

Επισημαίνεται ότι και στην περίπτωση του εντύπου Ε9 μπορεί να γίνουν δεχτές απλές φωτοτυπίες συνοδευόμενες από υπεύθυνη δήλωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news